Флиртът: очите

0
383


Женската гледна точка за част от умението да флиртуваш.

Реклама

ФлиртАко започнем разговор на тема „кое е първото нещо, което ние жените виждаме в един мъж”, той няма да има край. Първо, защото отговорите могат да са най-разнообразни и второ, защото безсмислените разговори често нямат дори край.

А ние сме убедени, че дискусията е безсмислена по една проста причина – в зависимост от най-различни променливи жените забелязвай най-различни „първи” неща в мъжа. Факторите са много: мястото на срещата, целта, атмосферата. Много важен фактор е и дали тя е заета или не. (Сега ще става дума за втория вариант.) С една дума, „първото нещо” не винаги е едно и също дори за една и съща жена.

Добре обаче, ако питаме жените, голяма част от тях моментално ще отговорят: „Очите”. И това няма да е лъжа. Не защото наистина първо виждат очите (това е невъзможно, ако първата среща със съответния мъж е на някоя опашка, когато първото, което жената вижда у мъжа пред себе си, е задникът му!). Причината е далеч по-проста и тривиална – очите наистина са прозорец към душата, както пише в детските книжки. Нещо повече, когато говорим за срещи, свалки или флиртове, очите са основното нещо, по което една жена съди дали мъжът има интерес към нея или не. Затова, дори първо да види просто един задник, ако след това има дори съвсем кратък разговор с мъжа, тя ще запомни очите му. (Не че другото няма да го запомни…)

Затова, когато искаш да покажеш на една жена, че се интересуваш от нея, очите ти са едно от най-силните ти оръжия. Това важи и за всяка форма на флирта.

Без да полагаш усилия това да става изкуствено, погледът ти винаги издава на жената, че я харесваш (освен ако не си наистина добър актьор, който е решил да запази в дълбока тайна увлечението си). Жените са по-чувствителни и с повече интуиция и затова за тях словосъчетанието „пламъчета в очите” има голям смисъл и практическо приложение.

Затова, за да й покажеш интереса си…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here