Какво не знаеш за нея в началото

0
350


В началото
на една връзка ние жените не сме готови да споделим всичко. (По-късно също.) Има неща, които правим или мислим и които не искаме да ти кажем. А може би те биха помогнали да ни разбереш. Затова…

Реклама

Приятелките й1. Приятелките й знаят всичко за теб

Когато една жена си има нова любов, това е изписано на лицето й. И колкото и да се опитва да го скрие (макар че в повечето случаи по-скоро няма търпение да го разкаже на всички), няма как. Затова приятелките й бързо научават за теб, за интересите ти, за работата ти, за неповторимата ти усмивка. Също така те получават всекидневни новини за началните моменти от връзката ви – какво правите, къде ходите; в един момент може да се окаже, че знаят дори повече от теб.

2. Всяко момиче си има нежна страна

Това важи и за тези от нас, които се държат по-мъжки и твърдо. Някои го правят именно в началото на връзката, за да не изглеждат прекалено крехки, а и за да покажат, че и те могат да гледат бокс с теб и да се забавлявате заедно. Но дори и те имат нежна страна. И на тях рано или късно ще им се прииска да си останете вкъщи в събота вечер и да гледате филми или да си говорите на чаша вино и ароматни свещи. Така че можеш да пробваш малко романтика, дори да изглежда, че на нея не й се иска точно това.

3. Кариерата й може би е по-блестяща, отколкото тя казва

Жените не градят самочувствието си изцяло на това какво работят. Затова има вероятност в началото тя да е по-скромна в разказите си за своята работа и да не иска да признае всичките си успехи. За да се възползваш от тази тайна, пробвай да споменаваш работата й, когато я представяш на познатите си – така ще повдигнеш самочувствието й и ще й покажеш, че оценяваш това, което тя е.

Усмивката й4. Ако тя наистина си пада по теб, това е изписано на лицето й

В началото тя може би няма да е 100% откровена с теб по отношение на чувствата си, но има неща, които и най-прикритата жена не може да скрие. Най-издайническото нещо е усмивката й. Когато една жена е влюбена в теб, на лицето й почти със сигурност ще се появява усмивка всеки път, когато те види (някои биха добавили към „усмивка” определението „идиотска”). Ако към това се прибавя и действие – например ако тя става и идва към теб, щом те види, – тогава можеш да си сигурен, че е доста хлътнала. Най-добрият твой отговор на такова поведение е да си също толкова мил с нея – така нейният ентусиазъм няма да секне.

5. Ако ти пише sms…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here