Жените и футболът

0
356

Футболен стадионСветовното по футбол наближава. Мъжете се готвят да заседнат пред телевизора, заредени с бира и чипс, а жените – да забравят за мъжете си през въпросния месец. Така ли стоят нещата наистина?
Ами, не съвсем. Схващането, че жените нито гледат мачове, нито разбират от футбол, не е много вярно. Особено когато започне световното – тогава жените също могат да усетят футболната радост и емоциите в тази мъжка игра.
Дейвид Бекъм Сигурно си мислиш: “Да, бе! Ако жените действително гледат мачове, всъщност гледат повече футболистите!” Е… сега… не е точно така! Вярно е, че някои жени си харесват определени играчи и гледат футбол заради тях. Всеизвестно е, че Дейвид Бекъм, Майкъл Оуен и половината италиански футболисти си имат много фенки по цял свят. И наистина има футболисти, които си заслужава да бъдат гледани. Но не мисля, че само красивите играчи карат жените да седнат да гледат мач.
Футболът си е интересна игра и няма причина да не увлече и нежния пол. Аз самата обичам да гледам футбол, особено Алесандро Неста и Филипо Индзагисветовните и европейските първенства. (Нищо, че “гледайки” единия полуфинал на Шампионската лига, си лакирах ноктите, това не ми пречеше да слушам!) Когато играят добри отбори, дори една жена може да оцени този факт, повярвай! И да седне, да пийне от бирата ти и да каже нещо от сорта: “Е, това беше много хубава атака!”.
Проблемите, които настъпват между някои мъже и приятелките им по време на поредния футболен форум, имат решение…

Реклама

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here