Защо тя ти отказва секс

0
13159

No Sex

Реклама

Едно от хубавите неща на сериозната връзка е редовният секс. Понякога обаче се оказва, че именно това хубаво нещо ти е отказано. Приятелката ти внезапно е решила, че не иска да правите секс. Използва факта, че сексът е нещо твърде важно за всеки мъж, и превръща този факт в свое оръжие. Нещо, което със сигурност ти се вижда нечестно.

Защо се е случило така и какво можеш да направиш? Ето няколко възможни причини, поради които една жена може да отказва секс на мъжа до себе си, както и какво можеш да направиш във всеки един от тези случаи.

Ядосана ти е

Това вероятно е най-често срещаната причина, поради която една жена отказва секс на гаджето си. Ако си я ядосал по някакъв начин, на нея й е много трудно да превъзмогне яда си и да скочи в леглото. И в известен смисъл те наказва, като не ти дава нещо, което знае, че искаш. За жените е много по-трудно да правят секс, когато са под влияние на негативни емоции – ярост, тъга, умора, стрес, раздразнение, – отколкото за мъжете.

Решението

Разбери какъв е проблемът и се опитай да го решиш. Понякога това може дори да не е толкова трудно – дори и само признанието, че си сгрешил, може да й е достатъчно. Друг път може да се наложи и да проведете дълъг разговор на тема чувства. Това може да не е най-приятното прекарване, но е единственият начин да разрешите проблема и тя да спре да те наказва, като ти отказва секс.

Иска нещо от теб

Това може да ти звучи много нечестно от страна на жените, но не е никак невъзможно – отказът да прави секс с теб може да е начин, по който тя иска да получи нещо. Нещо, което ти отказваш да й дадеш или да направиш. И в повечето случаи става дума за нещо голямо. След като тя ти е казала, че го иска, молила те е и ти я докарвала всевъзможни доводи, е решила да опита да те принуди, като ти спре секса.

Решението

Най-лесното е да й дадеш това, което иска. Ако обаче това не е възможно (или ако е възможно, но ти не искаш да го направиш, за да не я окуражиш да продължи да използва лишаването от секс като оръжие срещу теб), тогава ти остават два варианта. Или й даваш нещо подобно на това, което иска, или се опитваш спокойно и разумно да й обясниш, че не е права. Ако и тези неща не сработят, пробвай да се оттеглиш и да я оставяш сама да достигне до заключението, че не е права. (През това време на теб може да ти се наложи да пробегнеш до вярната си дясна ръка.)

Отегчена е

Хората като цяло не рядко се чувстват неспокойни, когато трябва да говорят за секс. Жените – още повече. Особено ако има някакъв проблем. Ако по някаква причина тя се чувства недоволна и отегчена от секса, който правите, има вероятност тя да предпочете да спрете да го правите, отколкото да започне да ти обяснява какъв е проблемът.

Решението

В този случай можеш да пробваш да предложиш нещо ново в леглото. Пробвай например да я заведеш в секс шоп – там могат да ви дойдат различни идеи, а и можете да си купите нещо, което и на двамата ви харесва. Ако тя види, че ти полагаш усилия, за да разнообразиш нещата, това може да я накара отново да те допусне до себе си.

Самодоказване, умора, изневяра…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here