Какво мисли тя за сексуалните ти фантазии

0
10742

Две жени

Реклама

Сексуалните фантазии са нещо напълно нормално както за мъжете, така и за жените. Дали обаче, ако решиш да споделиш някоя фантазия с приятелката си, тя ще се съгласи да я изпълни или по-скоро ще реагира зле? Ами, зависи от фантазията, момента и твоя подход.

Ние, жените, сме наясно с повечето често срещани мъжки фантазии. Знаем, че в сред тях е много вероятно да срещнем две (или повече) жени, които взаимно си доставят удоволствие на самотен плаж, докато ти случайно минаваш от там. Наясно сме и че въпреки несъмненото присъствие на лесбийски сцени във фантазиите ти, там има и други, по-простички неща като например свирка за събуждане сутрин.

Както се сещаш, жените не се отнасят по еднакъв начин към всички мъжки фантазии. И не са еднакво готови да ги изпълнят. Виж какви са шансовете ти приятелката ти да превърне някои от фантазиите ти в реалност.

1. Тройка

Фактът, че всеки хетеросексуален мъж има фантазии за тройка с две жени, е също толкова сигурен, колкото и факта, че повечето жени трудно биха направили нещо такова за приятеля си.

Мисълта, че искаш още една жена в леглото, буди у нас мисли от сорта на „Аз не съм му достатъчна”, „Аз не го възбуждам”, „Аз не съм достатъчно добра в леглото” и т.н.

Затова, ако решиш да споделиш тази фантазия на приятелката ти, трябва да си сигурен, че двамата си имате достатъчно доверие и се познавате и разбирате достатъчно добре. Както и че имате еднаква доза сексуален авантюризъм. В противен случай рискуваш да стигнеш до не много приятна дискусия.

Би могъл да пробваш по-безопасен вариант, в който да поканиш въображаема жена в леглото под формата на еротична история. Но имай предвид, че жените са достатъчно нерационални, за да ревнуват и от това, така че бъди внимателен.

Вероятност приятелката ти да се съгласи да изпълни тази фантазия: около 40%.

2. Анален секс…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here