Женските секс лъжи

0
44

Двойка

Реклама

Чистите чаршафи могат да крият мръсни истини, особено що се отнася до жените и секса. Понякога не казваме всичко. Понякога премълчаваме нещо. А понякога дори чисто и просто лъжем. Кои са най-честите женски секс лъжи? Ето кратък списък.

Секс лъжа 1: „Ти си най-добрият, с когото съм била!”

Може и да е така. Но може и просто да иска да повдигне собственото си самочувствие, заедно с твоето.

Ние знаем, че обичате да сте най-добрите във всичко. И че самочувствието ви, свързано с уменията ви в леглото, както и с размера (и до него ще стигна) е доста важно. Затова нямаме нищо против да го почеткаме, като ти кажем, че си best of the best.

Нещо повече, това твърдение кара и нас самите да се чувстваме добре. Щом сме намерили най-добрия, значи и ние не сме за изхвърляне, нали? А и много обичаме мъжът, с когото сме в момента, да е най-добър в колкото може повече неща. Това си е източник на гордост и самочувствие, сравним с чифт нови обувки.

Какво да правиш, ако не си сигурен дали това твърдение е вярно?

Ами, ако за теб няма значение дали си или не си най-добрият, когото е имала, значи все тая. Ако обаче егото ти обича да е най-най, просто се старай повече между чаршафите и дори и да те е излъгала, признанието й рано или късно ще стане истина.

Секс лъжа 2…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here