5 неща, които не трябва да правиш в леглото

0
10998

Мацка

Реклама

Има някои неща, които ще накарат повечето жени да си съберат бельото, което така страстно и старателно си свалил от тях, да се облекат и да изхвърчат от спалнята ти. След което да посветят живота си на това да те избягват.

Ако не искаш съседите ти да се оплакват от писъците на бягащите от апартамента ти жени, виж някои неща, които е по-добре да не правиш в леглото:

1. Никога не я карай да ти казва „татенце”!

Може би не го казах достатъчно ясно. Имах предвид НИ-КО-ГА.

Сигурно има жени, за които това е приятно, въпреки че, честно, не мога да си го представя. Тези жени обаче, ако изобщо съществуват, са толкова малко, че шансът да си попаднал на една от тях е също толкова голям, колкото да тръгнеш с модел на Victoria’s Secret. (Не че никоя от тях не би те взела, просто фотосесиите им на Петте кьошета не се случват всеки ден.)

Та, с две думи, не го прави. Не е готино, не е приятно и не те прави секси. Жените не искат да асоциират мъжа, с когото се канят да правят секс, с баща си. Дори и на шега.

2. Не прекалявай с мръсотиите

Повечето жени обичат да им говориш мръсотии, обаче все пак е добре да уцелиш времето, мястото и степента. Недей да започваш с най-откровените неща, за които се сещаш. Първо прецени доколко подобни неща й харесват и напредвай полека. Ако усетиш, че не й е приятно, просто спри.

3. Не й разказвай всичките си фантазии. Най-вече онези, които включват други жени…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here