10 женски сексуални фантазии

0
424

ДвойкаФантазиите на различните жени са различни. И все пак, ето някои от най-честите женски мокри мисли:

Реклама

1. Секс с непознат / секс за една нощ – седиш си на бара край плажа, пиеш поредния Cosmopolitan и гледаш жадно към готиния пич на съседната маса. Не те интересува нито името му, нито откъде е. Искаш го само за няколко часа тук и сега.

2. Секс с чернокож – тривиално, но все още актуално. В доста женски фантазии има намесен голям и черен негър. Защо ли? Ами защото, каквото и да говорят, все пак размерът има значение.

3. Секс с лошо момче – някои може и да го отричат, но повечето си падат по тях. Не ги искаме за бащи на децата ни, а просто да си “поиграем” малко с тях. Висока скорост, оръжие, ченгета – дано задната седалка е достатъчно голяма и удобна.

4. Секс със спортист – тези красиви здрави тела със стичаща се пот по тях… Нямаме нищо против да се докопаме до тях в съблекалнята! Дейвид Бекъм или Митко Бербатов? Ами… Защо не и двамата?

В колата5. Тук някъде трябва да се вметне, че мечтаем не само за мъжа, но и за мястото. Искаме доста неща да опитаме – от типичния секс в кола, асансьор или на публично място до секс в самолет, онлайн секс или тройка с двама мъже (в този случай мястото не е толкова важно)…

6. Секс с жена (току-що ти стана още по-интересно, нали?)…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here