Защо тя няма желание за секс

0
48

ПМС

Реклама

Предменструалният й синдром се проявява една седмица или няколко дни преди менструацията й. За някои жени този период е доста проблемен. Те стават нерационални, нелогични, емоционални и напрегнати. Това може да ти звучи като нормалното състояние на една жена, но по време на ПМС всички тези неща се умножават поне по 2.

Това не е най-подходящият момент за секс. А ако я видиш раздразнена и я попиташ „Скоро ли ще ти идва?”, тя няма много да ти се зарадва. По това време жените са много чувствителни поради високите нива на хормона естроген. Най-добрият начин да се справиш с това нейно състояние е да избягваш да спориш с нея. Не е зле да й предложиш да се пораздвижи или нещо друго, което намалява стреса. Да, и сексът е от тези неща!

3. Противозачатъчни

Ако приятелката ти взима противозачатъчни хапчета, за теб има една добра и Хапчетаедна лоша новина.

Добрата е, че тези хапчета й дават свобода – тъй като е спокойна, че няма да забременее, тя не мисли изобщо за това и следователно е по-освободена в леглото.
Лошата е, че хапчетата вредят на либидото й. Те изравняват нивата на хормоните и това пречи на обичайното засилване на желанието за секс по време на овулацията и точно преди менструацията. Освен това тестостеронът в тялото й намалява, а той е отговорен за сексуалното й желание.

И все пак,
ако тя е решила, че хапчетата са най-добрият начин да се предпази от бременност, ще трябва да се преборите някак с намаленото й либидо.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here