Защо тя няма желание за секс

0
47

Само внимавай – ако е изморена, масажът може да я приспи, което ще развали плановете ти за вечерта!

Реклама

Някакво безпокойство

Ако тя е неспокойна, няма да й е до секс. Какъвто и проблем да има, ти трябва да я успокоиш и подкрепиш. Разговаряй с нея и преодолейте проблемите й заедно.

2. Причините могат да бъдат и физически:

Липса на движение
Двойка в леглотоЖените, които се движат и тренират редовно, имат по-силно желание за секс. Често цикълът им е по-безболезнен, а ПМС (предменструален синдром) е по-лек или изобщо го няма. Ако една жена тренира усилено (по 1 час четири пъти в седмицата), тя е и по-малко застрашена от хормонални разстройства.

Много глупаво би било, ако предложите на жена, която не тренира, „да се пораздвижи малко”. Тя едва ли ще реагира особено дружелюбно. По-добре дай идея да правите нещо заедно – например да потичате в парка. Така ще подобрите не само сексуалния си живот, но и здравето и настроението си.

Нездравословно хранене

Храната, която ядем, има огромно значение за здравето ни, а то, от своя страна, за сексуалния ни живот. Затова обърни внимание на менюто й. Отново не е добра идея да й кажеш „Стига си се тъпкала с боклуци”, дори и да е вярно – ако го направиш, най много да те изгони.

Премахни вредните храни от собственото си меню и така тя ще има пример пред себе си. Действайте заедно – сменете пържените картофи със салата, а колата – с вода. Така ще имате повече енергия, следователно и повече желание и сили за секс.

Токсини

Натрупването на токсини в тялото води до проблемна кожа, лоша телесна миризма и липса на енергия. Причините за това могат да бъдат пушенето, мръсотията, липсата на движение, неправилното хранене, наднорменото тегло. Всичко това вреди на сексуалния живот. За да се отървете и двамата от токсините, пийте много вода и антиоксиданти като зелен чай; и се движете достатъчно.

ПМС…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here