Жените и мастурбацията

0
532

Ясно е, че не става дума само за стимулиране на клитора и вагината. Докато мастурбират, жените често си играят с гърдите си и със зърната им – с ръце, а някои дори ги ближат; докосват различни части от тялото си, като същевременно фантазират, че всъщност ги докосва техният идеален партньор; понякога даже стимулират ануса си. Но да поговорим за основните две места – клитора и вагината. Как ги стимулират жените?

Реклама

Повечето жени не се нуждаят от кой знае какво, за да се самозадоволяват. Трябва им само малко въображение и двете им ръце. В повечето случаи ръчната работа води до клиторен, а не вагинален оргазъм. Възможен е и оргазъм, получен при самозадоволяване чрез стимулиране на G-точката, но това не е много вероятно.

Тя се справя сама

Вече споменахме, че има много неща, които една жена може да използва, за да се задоволи, включително такива, за каквито изобщо не би се сетил (дръжки на четки за коса, зеленчуци с фалическа форма, бутилки…) Защо го правят с такива средства? Ами или защото се смущават да си купят вибратор или нещо подобно, или защото не живеят сами и изтръпват при мисълта, че техният приятел/съквартирантка/родител/сестра ще намери дилдо в шкафа им. Като стана дума…

Дилдо

Както знаеш, това са доста точни гумени подобия (поне някои от тях) на мъжкия пенис, които за някои жени са начин да достигнат G-точката си; за други са начин да наподобят истински акт, като ако в същото време стимулират клитора си, могат да достигнат до доста добри резултати.

Вибратор

Той вибрира – едва ли има нужда от повече обяснения. Вибраторите често се използват от жени, които трудно достигат до оргазъм.

Слушалката на душа

Вече гледаш ли на душа с други очи?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here