Жените и мастурбацията

0
564

Ами, начини много – притискат се към някаква повърхност, притискат бедрата си едно към друго…

Реклама

7. Не само мъжете използват порнографски материали, за да се възбудят при мастурбация – някои жени също го правят.

Като стана дума, прочети за жените и порното!

8. Повечето жени, които признават, че се самозадоволяват, са започнали доста рано, в началото на пубертета.

9. И нещо, което на пръв поглед няма много общо със самозадоволяването, но като се замислиш, си е направо свързано. А именно: позата, в която жените най-често стигат до оргазъм, е когато са отгоре. Сам се сещаш кое е общото – при тази поза жената има доста свобода на движенията, което й позволява да контролира триенето между клитора си и тялото на мъжа и оттам – един вид да се самозадоволява. Или, по-точно, да се дозадоволява.
Начини много...
Започнахме с това, че и жените мастурбират. И все пак не всички го правят. Какво да кажем за тези, които не се самозадоволяват? Ами, не им се налага. Една жена може да си намери мъж, с когото да си легне, без да се налага да прави кой знае какво. Дори да не е от най-красивите и да й се наложи да понижи изискванията си, една жена може да си намери… ами, направо казано, пенис, веднага, щом пожелае. Затова някои предпочитат да си намерят мъж (без значение дали за една нощ или за повече), а други – да се задоволяват сами, докато си търсят половинка или докато мъжът сам не ги намери. Въпрос на избор.

Следователно, можем ли да кажем, че мастурбацията не е задължително необходима за жените? Това е сложен въпрос. Можем обаче да кажем със сигурност, че ако една жена отделя време, за да изследва собственото си тяло, тя открива какво й харесва и какво не в секса. И така по-лесно може да стига до оргазъм по време на акт с мъж.

Да се върнем отново на жените, които го правят и по-точно:

Защо мастурбират жените?

Има много възможни причини. Ето най-честите…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here