Професия културист

0
496

КултуристкаМартин Гергов: Какво е мнението ти за жените културистки – добри ли са в леглото?

Реклама

Галин Коларов: Нямам опит с такива момичета и не мога да коментирам. Уважавам труда им като спортистки, но не ми харесва външният им вид – някакси в един момент се губи женствеността им. Малко ми е прекалено, но не бих отказал бъдещ опит с някои от тези момичета (усмивка).

М.Г.: Има мнения, че на професионалните културисти не им ставал… Как ще коментираш?

Г.К.: Кое не има става – протеиновият шейк ли…? Ами, проблемът е или в качеството на протеина, или в това на пасатора (смее се). Не знам, ти ми кажи. Състезавал си се. Имаш дете. Точка по въпроса.

М.Г.: Какви са принципите, които спазваш в храненето?

Г.К.: Основното, към което се придържам, е количеството протеини (белтъчини). Всичко останало – въглехидрати, мазнини… – нагласям според целите.

М.Г.: А в тренировката?

Г.К.: В тренировката винаги давам всичко от себе си. Във фитнес залата се пренасям в друго измерение. Почти не виждам какво става около мен, кой влиза в залата и т.н. – пълна концентрация!

{morfeo 61}

М.Г.: Какво ще посъветваш начинаещите бодибилдъри?

Г.К.: Ще ги посъветвам да си поставят ясни и достижими цели.
Да се допитват само до най-добрите и доказали се, а не от случайни вдигачи в залата без състезателен опит зад гърба си или от общи писания на хора без покритие.

И да разберат, че основата на спорта е храненето, а не медикаментите.

Както сами разбирате, да си с перфектно изваяно тяло не е никак лесна и евтина работа. Но ако не мислите да се занимавате професионално със спорт, сумата за изграждане на добро телосложение ще е много разумна.

С тази първа статия от мен за 2009 г. ви пожелавам успешна Нова година! Очаквайте следващата ми статия, чието заглавие е достатъчно, за да ви надъха да тренирате с над 100% от възможностите си: „На война с мазнините без повиквателно”!

Още по темата: Цената на атлетичното тяло

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here