На война с мазнините без повиквателно

0
332

На война с мазнините

Реклама

След като отминa месецът на празниците, голяма част от нас, отдалите се на почивка привърженици на добрата форма, започват своята голяма битка с понатрупалите се мазнини, под които се крие невероятен сексапил и мечтани форми.

Това е вашата битка с мазнините. Тя е без повиквателно, защото никой няма да ви изпрати такова, ако вие самите не решите да се преборите с тях, като жертвате част от свободното си време и финансови средства.

За да сте победител във вашата битка, трябва да имате отлична тактика. Най-важното е хранене и тренировки, подкрепени за 100% успех с истински добавки.

Като бивш военен и състезател мога да кажа, че всяка армия и всеки спортист си има своето тайно оръжие, с което разбива всички свои противници. В армията това са оръжия от най-ново поколение, които се пазят в дълбока тайна. В професионалния спорт е комбинацията от определени медикаменти, също пазени в тайна. За привържениците на добрата и здравословна форма тези професионални и понякога вредни за здравето оръжия не са необходими и тук на помощ идват хранителните добавки.

Най-важните, изпитани от мен, съставки на хранителните добавки за изгаряне на мазнини са:

Л-карнитин – добавката, която води в класацията. Л-карнитинът е аминокиселина, която пренася дълговерижните ацилови групи от мастните киселини до митохондриите, където те се разграждат и в резултат на това се получава енергия. Тя от своя страна ще ви подейства като позволен допинг за провеждане на качествена тренировка. Освен това л-карнитинът оказва добро влияние на сърдечно-съдовата система.

Л-карнитинът се намира и в доста храни. Най-високи концентрации има в червеното месо и млечните продукти. Също така в: ядки (фъстъци); семена (тиквено, слънчогледово, сусамово семе); варива (боб, грах, леща); зеленчуци (артишок, аспержи, листа от цвекло, броколи, брюкселско зеле, чесън, магданоз); плодове (кайсии, банани); зърнени храни (ориз, царевица, овесени ядки).

Фет бърнъри – те са така нашумели в сферата на фитнеса, толкова са много, а и с най-различни цени, че ако тръгнеш да си избираш, свят ще ти се завие.

Фет бърнърът – за какво служи и какво представлява…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here