Да пратя ли жена си на фитнес

0
567

Секси

Реклама

Безспорен факт е, че ние мъжете не можем да си представим живота без жени (поне повечето от нас). Също толкова безспорно е, че искаме нашите половинки да бъдат красиви и сексапилни.

Понякога обаче те толкова много ни взимат силите с прищевките си, че ни идва да ги пратим някъде далече. Аз лично – във фитнес залата, за да поддържат и ваят формите си!

Ако сте решили да постъпите като мен – да я пратите във фитнеса, за да поддържа формите си, – трябва да знаете някои неща.

Като казах форми, не знам вие какво разбирате, но личнo аз разбирам онези две форми, по които голяма част от мъжката аудитория изпада в захлас; формите, за които съвсем скоро учените откриха, че редовното им съзерцаване ни предпазва до известна степен от инсулт и инфаркт; формите, наречени ГЪРДИ!

И тук има нещо, за което може би не сте се сещали. Ако си имате половинка с голям естествен бюст, която обаче в момента е попрекалила с килограмите, и се опитвате да я пратите на фитнес, замислете се кое е по-важно за вас – само гърдите (може би сте цицоман?) или и всичко останало?
Ето какво имам предвид. Като поддържащ формата си мъж (предполагам и вие), нормално е да изпитвам симпатии към жени с изваяни тела и с хубав голям бюст. Едното с другото обаче често не е съвместимо. Личнo аз не съм виждал жена с тяло по мой вкус (е, аз съм малко перфекционист), с малко количество подкожни мазнини и голям, естествен бюст.

На какво се дължи това?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here