Косми на гърдите – да или не?

0
11806

Шон Конъри
През лятото показваме повече от себе си, отколкото през зимата, и по-често се питаме дали онова, което показваме, изглежда добре.

Реклама

И рано или късно стигаме до въпроса с космите на гърдите – дали да ги премахнеш напълно или да си ги носиш гордо?

Няма еднозначен отговор на този въпрос. Както при всички въпроси, свързани с външния вид, и този зависи от собствените ти предпочитания и вкус.

Женското мнение също не е единно. Някои жени предпочитат мъжете естествени, с всички косми, с които ги е дарила природата. Други си падат по напълно гладките мъжки гърди.

Много малко обаче са онези, които биха казали, че обилното окосмяване е секси. Ако става дума за количества, които мацката може да сплете на плитки, то най-вероятно тя няма да е много очарована.

Още по темата: Какво мислят жените за мъжкото окосмяване

От една страна, космите скриват мускулите

По принцип, ако искаш да покажеш резултатите от фитнеса, може би е по-добре да избереш варианта с по-малко косми. Оформените и стегнати мускули се виждат по-добре, ако не са покрити с обилно окосмяване.

От друга страна – еволюцията е отсяла по-косматите

С течение на времето космите при хората са намалели, тъй като явно не са били необходими, за да ни топлят.

Част от окосмяването при мъжете обаче е останало за разлика от това при жените – по лицето и по гърдите.

Една от теориите за това е, че в някакъв момент жените са започнали да предпочитат мъжете, които са имали повече косми по лицето и по гърдите, тъй като по някаква причина тези мъже са им изглеждали по-здрави и по-привлекателни.

Космите на гърдите през лятото – поддържане и премахване…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here