Мъжете и обезкосмяването

0
1443

Много мъже смятат, че махането на естественото телесно окосмяване е женски патент.
Ние трудно можем да възприемем една жена, която не се е обезкосмила (поне краката и подмишниците!) за секси. Но как стоят нещата от другата страна?
Ами, всъщност, не много различно. Мъжкото обезкосмяване е все по-актуално и това си има обективни причини.

Реклама

1. Зависи от твоето тяло!

Хората са различни. Има мъже, които просто по природа са много окосмени, има такива, които нямат почти никакви косми по лицето и тялото, а има и много средни варианти.

Това никак не е секси! Първите имат нужда от сериозна работа. Особено ако космите са гъсти и обхващат и гърба. За останалата част от мъжкото тяло може да има различни мнения, но никоя жена не би загледала на плажа мъж с космат гръб. Тежките случаи са доста редки, но имат нужда от сериозно отношение. Препоръчваме трайна епилация. Тя не е евтина, но естетиката го изисква. Не е зле да се приложи не само към гърба, но и към гърдите.

За мъжете,
които почти нямат косми, няма какво да кажем. Можем само да ги посъветваме за интимното окосмяване, но за това малко по-късно.
А ако си от тези, които имат средно количество косми по тялото, тогава това дали ще ги махнеш зависи от вкуса ти. А и зависи за коя част от тялото говорим:

2. За кои косми става дума

Започваме от гърдите.
Ако погледнем модела, наложен от кино, телевизия и мода, ще получим сериозно доказателство, че повечето жени харесват мъже с малко или никакви косми по гърдите. Какво мислим ние? Ами ако космите там са много, наистина не е много привлекателно. Времето на косматите мъжкари е останало някъде в миналото. Ако са малко, не се шашкай толкова, но ако приличат на мини горичка, вземи мерки.
Как?…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here