10 правила на нудистката вечеря

0
3302

Нудистка

Реклама

3. Използвай кърпа или салфетка, за да покриеш интимните си части

Това е част от етикета, чиято цел е да спести някои гледки по време на хранене. Според авторката Ейприъл Мазини да си покриеш интимните части с кърпа по време на нудистка вечеря е също толкова важни и естествено, колкото и да не дъвчеш с отворена уста.

4. Внимавай с горещите храни

За хората, които отиват на нудистки курорт за първи път, е особено важно да внимават с горещите храни по време на вечеря. Когато си на масата, не е добра идея да оставиш келнера да ти сервира гореща супа (ако разлее дори малко, последствията ще са доста болезнени), а ако има барбекю, трябва да се движиш около него много внимателно.

5. Седи с изправен гръб

Изгърбването, когато си гол, е много по-видимо и по-непривлекателно, отколкото ако си облечен. Затова седи с изправен гръб.

6. Не се пресягай през масата

Това правили важи най-вече за жените и най-вече за онези с големи гърди, казва Мазини. Дори и най-малкото пресягане през масата за тях може да означава потапяне на гърдите в соса.

7. Позата ти трябва да е прилична

Това, че всички са голи, не е повод да забравим основите на етикета. Да си качиш краката на масичката за кафе или да си качиш глезена върху коляното не са много добри идеи. Включително и заради гледката, която ще доставиш на всички наоколо.

Ако имаш кърпа в скута, такива пози може и да са по-приемливи, но все пак подхождай с повишено внимание.

8. Никакво зяпане…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here