10 начина да се забавляваш на Джулай

0
90

Сутиен6. Предложи друга игра

Реклама

Тя се казва „Свали си сутиена” и е максимално проста. Състои се в сваляне на сутиена. Който го има де, ти какво да направиш, като нямаш?

7. Поддържай разговора

Понеже компанията по някое време със сигурност ще се умори и ще изпозаспи, можеш да се пробваш да ги държиш будни с интересен разговор. Ако всички останали теми се изчерпят, мини на вариант „Ъ” – задай интимен въпрос. Топ предложение: „Някой има ли пясък в дупето?” Ако не подейства, бъди упорит: „А боцка ли?”

8. Тръгни си

Ако усилията ти да прекараш приятно не се увенчават с успех, винаги можеш да се измъкнеш. Предлагаме ти елегантен начин. Казваш: „Аз ще си тръгвам, влезе ми пясък в китарата и трябва бързо да я почистя.” Всички те гледат недоумяващо и някой казва: „Ти нямаш китара.” Ти се стряскаш, оглеждаш се и се провикваш отчаяно: „О, не! Къде ми е китарата?” – и тръгваш да я търсиш. В леглото си вкъщи.

Изгрев9. Предложи песен

Ако разкрият номера с китарата, замажи положението като кажеш: „Добре, хайде, да пеем без китара!” и започни с July morning. Ако имаш късмет, ще се скараш с поне трима човека за точния текст на песента и така времето до изгрева ще мине приятно и неусетно.

10. Игра на бутилка

Това е последният вариант, ако всички са навити. Разбира се, винаги има риск да ти се падне за целунеш някоя не толкова приятна особа. В този случай поглеждаш зад гърбовете на всички и изкрещяваш: „Мишкаааа!” Всички се разбягват, а ти скриваш бутилката в храстите. Когато компанията се върне, казваш: „А, то изгревът дошъл”. Опитват се да те оборят с аргумента, че още е три часът, но ти си упорит и прекарвате останалите два часа в спор дали цветът на небето е виолетово-син или съвсем бледорозов с тъмновиолетови ивици.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here