Еротичен разказ – 1

0
12303

Стори й се, че звездите над главата й се бяха наредили в странна форма, наподобяваща огромен член. Или може би това беше заради възбуденото й въображение и тя просто виждаше онова, което й се искаше. А странното беше, че се чувстваше така, като че ли съвсем скоро беше правила секс. Гащичките й бяха влажни, а дрехите – не съвсем изрядни, сякаш се е изчукала набързо на бюрото в офиса си е след едноминутно пооправяне на външния вид се е явила на съвещание, без да помисли, че такова нещо не можеше да се скрие така бързо и че цялото й тяло крещеше: „Ехо, току що свърших и беше мнооого гот!”

Реклама

Всъщност, като се замисли, това с офиса й изглеждаше доста далечно. Беше излязла от него преди две седмици и не се беше връщала. Не се беше прибирала вкъщи. Намираше се на километри от града си и се чудеше какво да предприеме. Спомените й от предишната нощ бяха мъгляви, затова не беше съвсем сигурна дали наистина е правила секс или само така й се струва. Беше от многото алкохол. Но колкото повече се замисляше, толкова по-добре си спомняше. Беше се чукала, и то страхотно, само не помнеше с кого точно… и дали беше само един. Предния ден пътува на стоп, качиха я двама… да, май бяха двама, дадоха й да пийне и после… не беше съвсем сигурна.

Както и да е, сега това не беше важно. Въпросът беше да намери някакъв изход от положението – пак беше насред пусто шосе, както вчера, и явно пак трябваше да стопира… Но този път нямаше да пие, от ментетата я болеше глава. Ако поредният й шофьор беше сладур, щеше да се чука и с него. Важното беше да няма гаден алкохол, за другото нямаше нищо против. Повървя малко, докато почна леко да се развиделява, и скоро камионът я настигна. Беше стар и очукан, но мъжът вътре беше готин и тя се качи с усмивка. Щеше да е приятно пътуване.

– Накъде си? – попита шофьорът. Беше типичният мускулест тип, най-вероятно без грам мозък, но затова пък със зашеметяваща физика.

– Накъдето си и ти – усмихна се тя със замрежен поглед, който не би могъл да остави у него някакво съмнение за това какво ще се случи след малко…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here