Пай от мишки – забранен

0
109

archerАко влезеш в схватка, ще ти е полезно да знаеш, че законът е на твоя страна, ако искаш да убиеш шотландец в старата част на Йорк…
… но само ако той носи лък и стрела
…. и ако НЕ е неделя.
Но не се притеснявай, неделята ти няма да е напълно загубена. В неделя е позволено цял ден да стреляш по уелсци, които посещават Херифъд, но само ако стреляш по тях с лък.

Реклама

Разбира се, не бива да забравяш и факта, че влизането с доспехи в парламента е забранено. Но още по-забранено е умирането там. Не че после ще те арестуват, но има редица правни усложнения. Има например малка вероятност да зарадваш некрофилите от Централния лондонски затвор, затова не ти препоръчваме да рискуваш, умирайки в парламента./Снимка Sxc.hu/

Едно от най-големите удоволствия на света си е отишло с идиотската забрана на Оливър Кромуел, който на 22 декември1657 г., забранил консумацията на миши пайове. Сега, ако се чудиш какво е това – това е пай, направен от мишки. Да, съжаляваме, за следващия Св. Валентин това отпада от менюто за романтичната вечеря, която смяташе да приготвиш на английското си гадже.

Сега, след като си въоръжен с тези технически познания, няма да имаш никакви правни проблеми по време на престоя си в Лондон. А ако все пак си мислиш, че мацките в Англия не стават, виж тези и помисли:

vikki_calendar_throsiesmoking_th
Дейзиkate_winslet_th
emily_blunt_thkatemossvideo_th
lenath

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here