Как би изглеждал Google преди 30 години

0
114

Google

Реклама

От 80-те години на 20 век досега компютрите и компютърните графики са се променили толкова много, че ако не си виждал игра от преди 30 години, няма как даже да си я представиш. Ако обаче си спомняш тези прастари времена и изпитваш някаква носталгия към тях, проектът на сайта squirrel-monkey.com е за теб. Идеята му е да се покаже как биха изглеждали Google, Twitter и Angry Birds, ако бяха създадени през 80-те години на миналия век.

Резултатът е точно толкова дървен, колкото може да се очаква от графика от преди 30 години. При това създателите на проекта са се справили добре не само с външния вид – правейки варианта на Google, те дори са вмъкнали няколко шеги като от онова време. Сред новините са „Ал Гор изобрети интернет” и „Роналд Рейгън посети Белгия по погрешка”.

Само че, за да прочетеш новините на Google, първо трябва да почакаш няколко секунди, за да се зареди екранът. Все пак сме в 80-те.

Това, което са направили от squirrel-monkey с Twitter и Angry Birds също е доста забавно – птиците в Angry Birds даже не приличат на птици.

И така, ето как би изглеждало едно връщане 30 години назад в историята на компютрите:

Google:

Twitter:

Angry Birds:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here