На море у дома

0
270

ПлажКак да си направиш плаж вкъщи? По тази тема са разсъждавали много хора, но само ние намерихме формулата! Трябва ти балкон, хавлия, бинокъл, бормашина, подковани обувки, приятел, който има артистични заложби,  и леген с вода.

Реклама

Лягаш на балкона на хавлията, мажеш се с плажно масло и започваш да се печеш – съвсем като на плажа! Тук влиза на сцената приятелят с артистични заложби. Казваш му да издава звуци на гларус – какво е морето без гларуси? Ако имаш късмет приятелят да е сексапилна приятелка, която да се навие да дойде на упражнението по бански, тогава си надминал и най-големите ни очаквания!

Ако обаче не е мацка, тогава ти липсва нещо важно – хубави гледки на полуголи жени. Затова са бинокълът и бормашината. Първо пробиваш две дупки във външната стена на балкона, после опираш бинокъла в дупките – нали всичко трябва да е дискретно? Зяпаш по отсрещните блокове. Все някоя мацка ще се разкарва по оскъдни дрешки в жегата и ето ти гледка! (Тъпото е ако попаднеш на мъж, но нали знаеш, в живота няма гаранция за нищо…)

Добре, обаче е твърде тихо. Всички са в отпуск и тишината никак не ти създава настроение като за море. Тук идват подкованите обувки. Обуваш ги и започваш да тропаш на съседите отдолу. После ги хващаш с ръце и нападаш стените, т.е. съседите встрани. За да си съвсем добър, добави някой боен вик. След малко ще започнат те да ти тропат по вратата, да звънят, да удрят по стените и така ти ще можеш да си починеш и да оставиш работата на тях. Остава ти само да си потопиш краката в легена с вода и да се вслушаш в данданията наоколо – също като на плажа!

Бележка: Ако съседите ти са свестни, можеш предварително да им раздадеш сценарий, за да не викат „Спри да тропаш, идиот такъв!”, а неща като „Посипахте ми хавлията с пясък!”, „Миличък, намажи ме с плажно масло” и „Я си сложи горницата! Какво си се съблякла като…” Но за съжаление трябва с прискърбие да те предупредим, че малко съседи са толкова мили в днешно време. Във вълчи свят живеем…

P.S.: Нашият неуморим фен Крачун Змейски е приложил идеята на практика повече прочететете тук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here