За и против приятелството с жена

0
14638

За и против приятелството с жена

Реклама
За Против


1. Винаги има
кого да помолиш за съвет, когато купуваш подарък на гаджето си, на майка си, на сестра си и изобщо когато ти се наложи да избираш между дамски парфюми или ръкавици. Имаш и кого да попиташ „Тостерът подходящ подарък ли е?“

2. Секс. Ако успееш да доведеш отношенията ви до „приятели, които отвреме на време се чукат без ангажименти”, няма какво да четеш нататък. Само да знаеш, че ти завиждаме.

3. Добрата приятелка е по-сигурен съюзник в свалянето на мацки и от най-верния ти приятел мъж. Тя ще ти каже по-добре какво означават прословутите женски сигнали и дали тази вечер, когато изпращаш новата си любов, е време да я попиташ „Искаш ли да се кача с теб у вас?” Изобщо, приятелката ти е нещо като шапка-невидимка, с която тайно се разхождаш из женските мисли. (Внимавай да не засечеш Брад Пит там някъде. Може да е гол, не за друго.)

4. Ако нямаш гадже, винаги можеш да помолиш приятелката си от женски пол да дойде с теб на някое събитие, на което би изглеждал зле без дама. При това когато я поканиш да дойде с теб, тя няма да си въобрази, че я сваляш.

5. Ако нямаш гадже, можеш да помолиш приятелката си да я запознаеш с роднините си, за да спреш потока от въпроси „Още ли си сам?” и „Докога така?”

 

1. Ако твоята приятелка-жена си втълпи, че си й най-добрият приятел, не можеш да се отървеш от среднощни обаждания, в които тя иска да ти се оплаче как се е скарала с гаджето си. И как в момента пият маргарити с една приятелка. И как приятелката й се е забила с някого на бара и дали ти не би могъл да отидеш да прибереш самотната си, леко пийнала най-добра приятелка?

2. Секс. Ако си падаш по нея и правите секс, вече не сте приятели. Ако си падаш по нея, но секс няма, ти си в тъпо положение. Ако не си падаш по нея, тогава каква приятелка е това?!?

3. Ако имаш гадже, най-добрата ти приятелка ще е нещо като кабърче на стола й, което някой слага винаги точно в момента, преди да седне, и тя няма как да го избегне. Иначе казано, има вероятност гаджето ти да те залива с поредица от въпроси от сорта на „Каква е тази и защо ходиш да й помагаш да си боядиса кухнята?”, „Аз ли съм по-важна или тя?” и „Свършиха ли ти приятелите мъже?”

4. Приятелството между мъжа и жената е близко до невъзможното (освен ако под „приятелство” не разбираш „добро познанство”). Мъж и жена на едно място си прекарват добре, само ако си мислят за едно и също нещо и то не е приятелство. Подсказка: включва събличане.

5. Майка ти иска да си идеалния син. Гаджето ти търси в теб идеалния мъж. Колежките ти искат от теб да носиш пакетите с листи за ксерокса и да задържаш вратата, за да минат пред теб („Ау, какъв е кавалер!”) Нима ти е необходима още една жена, пред която да трябва да изглеждаш идеален?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here