За и против монокините

0
16112

Монокини
Преди няколко дни се оказа, че има идеи да се забрани на жените да се пекат без горнища на бургаския плаж. Това даде повод на нашия редакторски сблъсък. За или против монокините?

Реклама
   
ЗА Против

1. Това са жени по монокини, даже не знам за какво спорим.

2. Аргумент номер 2:

Монокини

3. Всеки би трябвало да има право да излиза в какъвто си вид иска. Това е демократично. А да обличаш някого насила не е.

4. Няма нищо неморално в една жена по монокини. Напротив, тези гледки даже са обогатяващи и образователни. Защо образователни? Ами, защото повишават информираността на мъжете по въпросите на разнообразните размери и форми на женските гърди, което си е едно ценно знание. А ние винаги сме били „за“ личностното развитие и обогатяване.

5. Щом мъжете могат да ходят по монокини, значи и жените трябва да могат. Това е равенството между половете, за което жените настояват от няколкостотин години. Ето, че най-после го имат!

1. Жените по монокини могат да вкарат мъжете, които са на плаж с приятелките си, в сериозна беля. Нали не искаш цялата ти отпуска да мине под мотото „Ти защо оглеждаш гърдите на ей онази там по монокините?“ (Ако се стигне до този въпрос, никога, никога не отговаряй „Коя?“ с търсещ поглед!)

2. Ако решиш да завържеш запознанство (лек летен флирт, ако щеш) с мацка по монокини, ще ти е много трудно да се съсредоточиш върху това, което тя ти казва. Както и върху лицето й.

3. Не би трябвало подрастващите да гледат полуголи жени на плажа. За това си има интернет.

4. Жените по монокини са разсейващи. Ако на хавлията до теб има жена по монокини, на бас, че никога няма да си довършиш кръстословицата.

5. Да се ходи по монокини е половинчата работа. Като са толкова разкрепостени, направо да си ходят голи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here