За и против екстравагантния гардероб

0
13918

front

Реклама
За
Против
С. Захариева В. Ходжев

1. Сините дънки и карираната риза не са най-добрият начин да привлечеш женското внимание. Затова пък всички си спомняме червеното кожено яке на Брад Пит в „Боен клуб”. Колкото по-екстравагантни са дрехите, толкова повече можеш да разчиташ на начален интерес от страна на жените.

2. Ако се е справил добре с избора и съчетаването на дрехите, екстравагантно облеченият мъж показва абсолютно владение на модата и модните тенденции.

3. Ако влезеш в някоя субкултура, като се облечеш като тях, това ти дава достъп до всички мацки от групата. Ако искаш да свалиш рапърка, трябва да се облечеш като рапър. По същата логика можеш да забиеш пънкарка, метълка, чалгаджийка и всякакви други екзотични представители, които очакват мъжете да са облечени по определен начин.

4. Ако по принцип се обличаш екстравагантно, може да ти се размине, ако сложиш костюм с пенис. Ако обаче не се обличаш екставагантно, тогава костюмът с пенис те прави обикновен простак.

5. Я си представи всички жени, облечени в еднакви костюми с вратовръзки. Ама всички. Разнообразието е приятно за гледане, затова бъди кооперативен – и жените харесват разнообразни мъж.

1. Повечето екстравагантно облечени мъже изпитват необходимост да подчертаят една или друга част от облеклото си, за да отклонят вниманието от специфични области на тяхната физика, които не трябва да бъдат забелязвани.

 

2. Гардеробът на истинския мъж се състои от: тениска, два чифта чорапи, два чифта гащи и едни дънки.

3. Поддръжката на екстравагантен гардероб ще ти струва много кинти, които иначе би могъл да харчиш за мацки и алкохол.

 

 

 

 

4. Сериозно? Костюм с пенис?!? Би ли го сложил?

 

 

 

5. Ако си твърде екстравагантен, рискуваш да те заклеймят като хомосексуалист. Което, ако не си такъв, си е проблем.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here