За и против Нова година у дома

0
12659

ФойерверкиПо-добре ли е на дивана пред телевизора?

Реклама
   
ЗА Против

1. Мързеливо е. А за какво друго са ни празниците, ако не за да лежим на собствения си диван и да гледаме някой филм с бира на една ръка разстояние и пуканки на другата ръка разстояние?

2. По-икономично е. Почти няма заведения, хотели и туристически агенции, които да не си слагат някакви безумни надценки за новогодишната нощ, срещу които получаваш алкохол на грамове, истерията на някоя поп фолк дива и хоро под строй. За същите пари можеш да си направиш екскурзия след Нова година.

3. Можеш да поканиш приятели. За разлика от заведенията, у вас няма проблем всички да се разхождат по чорапи, да ядат с пръсти и да избират сами музиката.

4. А можеш да си останеш и сам. Все пак ти си си най-добрата компания, нали?

5. А можеш, да, можеш в смисъл, че би могъл, да гледаш някоя новогодишна програма по телевизията. Не че е задължително, просто ще имаш тази възможност. А възможностите са хубаво нещо.

1. По-мързеливо е да не си си вкъщи. Вместо да ти се налага да пазаруваш и да си готвиш сам, след което да миеш чинии, някой друг върши това вместо теб.

2. Асоциално е. Празниците са повод да излезеш от къщи и да направиш нещо различно, а не да седиш на един и същ диван, в едни и същи дрехи и с една и съща бира.

3. Можеш да излезеш с приятели и да се забавлявате с неизбежния късмет “Бебе”, който присъства в почти всяка баница в почти всяко заведение.

4. Ако излезеш, можеш да намериш и нови приятели. Новогодишната нощ по своята същност и природа е един купон, където можеш да срещнеш интересни и развеселени хора от женски пол.

5. На 1 януари сутринта (добре, де, на обяд) ще станеш и ще си направиш кафе под звуците на Новогодишния концерт на Виенската филхармония вместо да станеш и да започнеш да разчистваш след снощния купон.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here