Една масова Сюрпризиада

0
14835

Флашмоб

Реклама

Флашмоб, какъвто не си виждал – това обещава да бъде Сюрпризиадата пред паметника “1300 години България” пред НДК на 29 юни от 17 часа.

Какво е флашмоб?

Уикипедия казва: „Флашмоб е група хора, които се събират на публично място и правят нещо кратко и необичайно, след което бързо се разпръскват. Целта често е забавление, сатира или просто артистично изразяване.“

Флашмобът на 29 юни определено ще е с цел забавление. Но има и друга идея.

Това всъщност е булчински флашмоб. С костюми, програма, танци и идея.

Събитието ще събере стотици хора – жени и мъже, – които смятат, че едно предложение за брак трябва да бъде специално. Иначе казано, хора, за които „Ми, айде да вземем да подпишем“ не е вариант.

Бракът не е нещо, на което човек се решава всеки ден, и точно заради това едно предложение би трябвало да е специално. А още по-добре и оригинално. И понеже именно ние, мъжете, сме онези, от които се очаква да направят предложението, булчинският флашмоб е напомняне за нас да използваме всичката си креативност.

А можем и да участваме – ограничения в пола на участниците няма. Само е хубаво да научим стъпките на масовия танц, което можем да направим на специални репетиции (повече за тях по-долу) или с помощта на едно видео (също го има долу).

Танците на 29 юни започват след видео концерт и след специално подаден сигнал.

А най-якото е, че колкото повече хора се съберат, толкова по-голям е шансът събитието да постигне още една цел – да влезе в книгата на рекордите Гинес като най-масов булчински флашмоб.

За да станеш част от забавлението, запиши се на сайта на Сюрпризиада.

За събитието

Булчинският флашмоб ще се състои пред паметника “1300 години България” пред НДК на 29 юни 2013 (събота), от 17 часа.

Репетициите са всеки петък от 20:00 часа и неделя от 18:30 на бул. „Ал.Стамболийски“ 51, ет.3. Репетициите са от 2 юни до 28 юни включително.

https://www.youtube.com/watch?v=CybDOMFW9Rg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here