Любовни магии завладяват Бургас

0
15884

Sexy and Single Party 

Реклама

Тайнствена нощ, красиви жени, чаровни мъже, мистични запознанства, магични игри и магьосници. На 2 август 2013 година Бургас ще се потопи в любовни магии. Поводът е първото издание на Sexy & Single Party на българското Черноморие, организирано от SpeedDating3.

Темата на събитието е „Любовни магии“, а етикетът за облекло – червена дреха или аксесоар. Организаторите са подготвили магична отвара от хубава музика, интересни хора и свежи игри.

Всеки участник в партито ще получи талисман с изписан на него символ! Пазете го в себе си и открийте кой от противоположния пол има същия символ на своя талисман, за да спечелите по безплатен шот.

А тук можеш да спечелиш и покана за събитието!

Ако си готов за приключения, седни на „магическата маса“. Там ще си  изтеглиш карта с въпрос, на който трябва да отговориш искрено. Ако разкриеш част от себе си, ще чуеш какво имат да споделят останалите на масата. А за най-смелите има карти с „действия“.

Можеш да се включиш и в мини Speed Dating. Очакват те 5 кратки срещи с мистериозни непознати от срещуположния пол. Записваш на специално картонче с кой искаш да се срещнеш отново. След срещата организаторите разменят координати, само където има взаимен интерес.

Всеки участник ще получи на входа 3 специални флирт карти. Харесваш си някого, написваш му послание на една от картите, оставяш координати и му даваш своята карта или молиш магьосниците да го направят.

Очакват те още „Дуел“, „Попитай съдбата“ и др.

Sexy & Single Party се организира от SpeedDating3.com на 2 август от 21:00 часа в клуб Silver Club.

Всички подробности и форма за записване ще намериш на www.speeddating3.com/burgas . Vratovrazka.bg е медиен партньор на събитието.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here