Булчински флашмоб събра романтици под дъжда

0
12914

Флашмоб

Реклама

Повече от сто души участваха в първия у нас булчински флашмоб, посветен на вълнуващите предложения за брак.

Събитието „Сюрпризиада“ избра модерната форма на масово забавление, за да отправи апел към българските мъже за повече романтични изненади и хубави жестове в живота на двойката. На 29 юни ентусиастите първоначално се бяха събрали в София, пред паметника „1300 години България“ до НДК, но силният дъжд накара булките да притичат до близката метростанция. Желаещите да участват се бяха организирали през социалната мрежа Фейсбук и през сайта на организаторите – www.sgoden.bg.

Младата поп звезда Марина Драгомирецкая подгря публиката и смелчаците в бяло. Точно в 17:30 всички участници, в синхрон с музиката, започнаха да танцуват според предварително репетираната хореография. Метростанция „НДК“ – изходът до пешеходната зона на бул. „Витоша“ – се оказа тясна за всички желаещи да се включат в събитието, да снимат или просто да се порадват на необичайната гледка. В рамките на 5 минути дамите, облечени в булчински рокли или с бели воали, и кавалерите – с бели цилиндри – изпълниха танца си сред ръкоплясканията на подкрепящите ги приятели.

„Сюрпризиадата кандидатства за рекордите на Гинес за най-масов булчински флашмоб, като такова събитие със сигурност не е правено досега у нас. Хрумна ни, че това е един красив начин да подскажем, че в нашите отношения с любимия човек винаги има нужда от малко повече романтика“, разказва организаторът на събитието Петя Дочева. Според нея в забързания ритъм, в който живеем, ни остава все по-малко време да се оглеждаме в очите на партньора си. Затова сюрпризиадата е едно позитивно и закачливо напомняне да пишем нашата легенда всеки ден, за да може когато се обърнем назад, да харесаме това, което прочетем.

„Решихме, че булчинският флашмоб е един красив и нестандартен начин да кажем с танц „ДА!“ на вълнуващите предложения за брак“, допълва Петя.

Организаторите от Годежна агенция ДА! вярват, че всяка любовна история – реална или мечтана – е достойна за легенда. Всеки пише своята версия, като поднася мили изненади на любимия човек. А началото понякога е с нестандартното предложение за брак.

{morfeo 896}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here