Touch and Go с два концерта в България

0
2258

Touch and Go

Реклама

Британската група Touch and Go идва в България за два горещи летни концерта – на 25 юли в София и на 26 юли в Свети Влас. Концертите са част от поредицата Summer Session Concerts на Event Zone.

Концертът на 25 юли в София ще е на панорамната тераса на заведението „ІІІ етаж“ от 21 ч.

Концертът на 26 юли в Свети Влас ще е на плажа на Casa Real, също от 21 ч. Там ще ги подгряват Rnblicious – Mey & Alex, чийто r’n’b, soul и jazz авторски парчета ще допълнят морската романтика.

Touch and Go са известни с концепцията си за музика тип „повече джаз и по-малко текст“. И наистина, в техните хитове „Would you…“, „Straight to Number One“, „Tango In Harlem“ има много повече зареждащ ритъм, отколкото думи и именно това прави звученето на групата толкова специфично. Една прекрасна комбинация от гласа на Ванеса Ланкастър и тромпета на Джеймс Линч – това ще имаме щастието да чуем в края на горещия юли.

Освен Touch and Go, в серията концерти Summer Session Concerts на Event Zone ще можем да чуем Mo’Horizons, Submotion Orchestra, Alice Francis, Белослава, Преслава Пейчева, Теодосий Спасов, Виктор Чучков и много други.

Билети за събитията можете да намерите в мрежата на Eventim.

Повече за летните концерти можете да прочетете на www.eventzone.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here