Spirit of Burgas 2009

0
837

Spirit of Burgas 2009

Реклама

За втора поредна година плажът в морския град ще бъде домакин на най-голямото музикално събитие на лятото. В разгара на сезона Spirit of Burgas отново събира лятно настроение, музика и световноизвестни изпълнители. Този път на цели седем сцени!

Faith No More и Fun Lovin’ Criminals са само две от групите, които ще разтърсят сцените на фестивала. Faith No More ще открият първата фестивална вечер на 14 август, а на 15 август на основната сцена ще се качат стилните нюйоркчани от Fun Lovin’ Criminals.

Първото издание на Spirit of Burgas през август 2008 г. беше достатъчно, за да бъде фестивалът номиниран от Европейската Асоциация на фестивалите YOUROPE за най-добър фестивал в Европа за 2008 г.

А тази година има и новости. Има например нова сцена – „На тъмно“, където в последната нощ на фестивала ще има тематична вечер Balkan music night.

„SPIRIT of Burgas dance nights“ пък ще бъдат програмирани от водещите промотери в страната: H.M.S.U. (14 август), METROPOLIS (15 август) и RENESANZ (16 август).

Другите изпълнители са имена като LTJ Bukem (техните професионални занимания с дръм енд бейс включват проекти като този с Хърби Хенкок и саундтрака към концептуалния албум на Дейвид Арнълд за филма Джеймс Бонд), Sub Focus, Speedy J, MARIO RANIERI, Alexander Kowalski, DJ Balthazar, JackRock, Stephan Panev и много други.

Билетите за всяка от вечерите са на цена 40 лева, на входа на фестивала – 50 лева. Тридневните билети са на цена 100 лева, на входа на фестивала – 120 лева. Мястото на събитието е Централният плаж в Бургас.

Допълнителна информация вижте на www.spiritofburgas.com, а ако сте пропуснали миналогодишното издание на феста, попълнете този пропуск с нашия разказ за купона, наречен Spirit of Burgas 2008!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here