DJ Стивън пред vratovrazka.com

0
65

DJ Стивън

Реклама

В: Какво обичаш да четеш?

О: Ами за съжаление признавам, че ми остава много малко време за четене. Но много обичам да чета шпионска литература. Фредерик Форсайт е един от любимите ми автори. Препрочитам понякога някои стари книги; обичам и нови неща – ходя по книжарниците, ровя… Доста трудно е да избереш нещо качествено. Обичам, как да го нарека… по-странна литература. Любими автори са ми Уди Алън, Габриел Гарсия Маркес. Но любимата ми книга е „Майсторът и Маргарита” на Михаил Булгаков.

В: Какво смяташ за мъжките списания?

О: Те съществуват и според мен трябва да съществуват във всичките си форми. Светът е такъв… Аз бях преди една седмица в Холандия и бях изумен от свободата на комуникация и от начина на мислене. Тук например, ако вземем сексшоповете – влизаш в сексшопа и ти се притесняваш като клиент, и продавачката също се притеснява. А в Холандия например влизаш и можеш половин час да си говориш, те ти обясняват. Това съществува и ти го приемаш. Ако не искаш, отиваш си вкъщи. Ако искаш – влизаш вътре, говориш си… Просто свободата на мислене ме изуми в Холандия. И мисля, че това е правилният път.

В: Според много хора има някаква връзка между денс музиката и наркотиците. Ти какво смяташ?

О: Аз мога да кажа нещо, което съм го казвал много пъти – наркотиците са навсякъде. Въпросът е да не свързват хората музиката с употребата на всевъзможни стимуланти. Няма музика, която да провокира – слагаш си слушалките, слушаш и казваш: „Отивам да взема наркотици”. Просто да разделим едното от другото.

В: И накрая, какво ти дава и какво ти взима професията ти?

О: Ами, основно ми взима сън, много. Но ми дава много сила, много презареждане, много емоции… Повече ми дава, отколкото ми взима. Аз съм изградил добър баланс в живота си и се чувствам добре.

В: Не смяташ да си сменяш професията?

О: Не, категорично не. Щом съм се хванал на хорото, ще го играя докрай.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here