Даниел Поутър в България

0
905

Daniel Powter

Реклама

Best of me е една от определящите песни в новия албум на Даниел Поутър. „В общи линии песента казва ‘Приеми ме такъв, какъвто съм, или ме напусни заради това, няма да се променя”, казва самият Поутър. Други отличаващи се заглавия са пилотният сингъл „Next Plane Home”, както и ” Whole World Around” и “Am I Still The One?”.

Можете да чуете тези и други песни на поп изпълнителя на 3 и 4 ноември (вторник и сряда) в Sofia Live Club. В двете поредни вечери певецът ще представи последния си албум Under the Radar, който е на пазара от началото на 2009 година.

С целия си албум Поутър заявява любовта си към класическото поп звучене, подплатено с незабравими мелодии и напевни рефрени. Under the Radar разширява предишната пиано палитра и добавя известна доза струнни и електронни елементи.

Aлбумът Under the Radar е записан в студията на Лос Анжелис, а продуцент е Линда Пери – човекът, който стои зад гърба на големи имена в музикалния бизнес като Гуен Стефани и Кристина Агилера.

Даниел Поутър направи големия скок в кариерата си благодарение на хита “Bad Day”. Парчето стана най-въртяната песен в Европа през 2005г., достигайки първото място в националните чартове на Великобритания, Германия, Франция, Холандия, Швейцария, Белгия, Дания и Норвегия. Става хит номер 1 и в Канада, Австралия и Нова Зеландия, и се класира в топ 5 на Италия, Австрия, Швеция, Бразилия, Финландия и Южна Африка. Албумът става платинен в Япония, Великобритания, Ирландия, Франция и Швейцария и златен в Австралия, Канада, Сингапур и Тайван.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here