Първата комедийна битка в България завладя нощна София

0
342

Комедийна битка

Реклама

На 4-и април в обширното и уютно пространство на bar & dinner „III-ти етаж“ се проведе първата по рода си „битка“, вдъхновена от несравнимото чувство за хумор на българина, организирана от „Ивент Зона”!

Участниците бяха амбицирани да покажат най-забавната част от артистичните си таланти, за да впечатлят авторитетното жури и многобройната публика. Младата певица, известна с участието си в X Фактор 2013 Виктория Куприна също допринесе за доброто настроение на присъстващите и елегантно подкрепи своята половинка Жорони. Зрителите аплодираха комиците и всеки даде гласа си за своя фаворит, докато членовете на журито ни в състав Венци Мартинов, Кирил Ефремов, Йордан Свеженов и Наско Лазаров, напътстваха младите изпълнители с усмивка и приятелски съвети. Накрая големите победители бяха двама!

Умението на артистите да въвличат зрителите в изкуството на сатирата не остави никакъв шанс на скуката да се промъкне на арената на смеха, а водещият Георги Величков умело забавляваше публиката между скечовете. Надпреварата беше разделена на рундове и много оспорвана, като даде възможност на младите комедианти да демонстрират всички свои умения в областта на сатирата.

Както след всяко съревнование, така и след „Комедийна битка“, бяха отличени най-добрите. В конкретния случай първото място и голямата награда си поделиха Георги Николов – Жорони и Боги Бейков, който заслужено грабна и наградата на публиката.

Веселата празнична атмосфера, обхванала всички дошли на шоуто – артисти, жури и най-вече публика, „завладя“ нощна София и продължи до сутринта.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here