Boyz II Men с нов албум преди концерта си в София

0
4095

Boyz II Men

Реклама

R&B величията Boyz II Men се завръщат с един от най-интересните албуми в своята 23-годишна кариера – Collide – извисен, светъл, различен и модерен звук!

Тръпката от предстоящия концерт на триото у нас расте, защото Nate, Shawn и Wanya ще зарадват родната ни публика не само с класическите си хитове, но и с нови, пленителни парчета от Collide.

“Албумът подчертава нашата креативност и съвсем точно показва какво чувстваме в този момент от живота си”, казва Shawn Stockman.

Триото не спира да създава нови пътеки в музикалната си история и нови хитове, с които печели и нови фенове от всички поколения.

Collide излезе на пазара на 21 октомври, издаден от BMG. Мениджмънтът на групата обещава съвсем скоро албумът да е в продажба в iTunes и за Европа.

Boyz II Men ще стъпят за първи път на българска сцена на 12 декември в зала 1 на НДК.

Концертът в София е част от европейското турне на триото, което ще стартира в началото на декември тази година.

12 декември, зала 1 на НДК
Начало 20:00 ч.
Отваряне на вратите 19:00 ч.
Билети в мрежата на Eventim и Ticketportal.

Още за Boyz II Men:

Boyz II Men си остава една от най-култовите групи в историята на R&B музиката.

През 90-те години Michael McCary, Nathan Morris заедно с Wanya Morris и Shawn Stockman сформират квартета . Заедно те създават безброй хитове, които се харесват на феновете от всички поколения.

През 2003г. Boyz II Men стават трио, защото Michael McCary напуска групата поради здравословни причини.

В над 20-годишната си история групата създава класиките “End of the Road”, “I’ll Make Love to You”, “One Sweet Day и много други.

Boyz II Men са носители на 4 награди “Grammy”, 9 соул трейн награди, 3 Bilboard награди и МОБО награда 2011 – за значителен принос в музиката.

Безспорният успех на Boyz II Men през последните две десетилетия се дължи на това, че те оставиха на своите почитатели богат каталог от хитове с плавна хармония и вечни теми.

Освен правенето на музика, за Boyz II Men е характерна и благотворителността. Групата има собствено благотворително начинание, наречено Boyz II Men House. С него те оказват помощ на хора и организации, които се фокусират върху подобряване качеството на живота и здравето на по-малко успелите от тях.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here