Бон Джоуви се раздаваха два часа в София

0
105

 

Реклама

Bon Jovi

Освен новите песни от албума си What About Now, групата нямаше как да не изпее някои от най-яките си парчета като It’s My Life, You Give Love A Bad Name, Runaway, Living On A Prayer. Разбира се, нямаше как да пропуснат класическите балади, сред които и любимата ми на Bon Jovi – Bed of Roses. Да слушаш любима песен на живо, изпята от своите създатели – това наистина е нещо уникално. Доста от хората около мен очакваха и може би най-известната балада на групата – Always, – за която обаче времето не стигна.

Около 22.30 ч. стана очевидно, че Джон не е във форма. Малко след това той се извини на публиката, каза, че му е зле, защото алергията му се е обострила от нещо във въздуха, и обяви, че ще изпее още само една песен.

Вероятно много хора решиха, че това е трик преди очаквания бис, но песента Wanted Dead Or Alive наистина се оказа последна за вечерта. Концертът продължи около два часа вместо предвидените три.

И тези два часа обаче бяха достатъчни, за да се изкефи публиката максимално. Да, имаше и разочаровани от ранния финал, но като цяло настроението беше страхотно въпреки вечерния студ. Музиката, ентусиазмът на цялата група, българското знаме, което Джон наметна в един момент – всичко добави към еуфорията на вечерта, в която Бон Джоуви за първи път пяха в България.

{morfeo 868}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here