Alice Francis с концерт в България

0
4112

Alice Francis

Реклама

Кралицата на стила Neo Charleston и electro swing музиката пристига за летен концерт в България и вече споделя, че няма търпение да се срещне със своите български фенове.

Концертът на Alice Francis е тази събота, 16 август, в The Lounge Bar в Свети Влас. Организатори на събитието са нашите приятели от Event Zone.

Певицата смята, че в този край на света „хората са по-топли и разбират от суинг“. Alice e родена в Румъния и темперамнетът на източна Европа е в кръвта й.

За шоуто си в България тя пристига със сър Chulmin-Yoo и Goldielocks, без които тя признава: „просто не мога“. Alice Francis, известна също като Miss Flapperty, споделя за тях още: „Освен, че без тях музиката ми няма да е същата, те са и мой много близки приятели“. 

Коментари като: „Да преживееш изпълнение на групата е върховно удоволствие“ или „Какво е Alice Francis? Смесете swing ерата, невероятен глас, страхотна група и вълнуващ ритъм!“, са често срещани в социалните мрежи.

Остава само да се убедите сами. Тази събота, 16-ти август, St. James Ballroom, Shoot him down, Gangsterlove ще са само част от хитовете, специално подбрани за участието й у нас.

Начало на събитието 23.00 часа.

Билети може да закупите на място, в „The Lounge Bar“, на цена от 25 лв.

Чуй St. James Ballroom:

https://www.youtube.com/watch?v=gHCgp-jA8SY

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here