Преди концерта: разговор с Нина Николина и Калин Вельов

0
16121

Нина Николина и Калин Вельов

Реклама

Понеже споменахте за модата, ти интересуваш ли се от мъжка мода? Следиш ли модните тенденции или разчиташ повече на усет?

Калин: Разчитам на хората около мен (смее се). На половинката ми Диана, която се интересува от тия неща и е значително по-млада от мен, така че покрай нея закачам какво е модерно. Не е задължително, има неща, които са модерни и не мога да ги преглътна и приема, така че няма да ги облека по никакъв начин, и други, които определено ми харесват и ги закачам.

Според вас добре ли се обличат българските мъже?

Калин: Нина да каже. Аз не съм ги заглеждал толкова (смее се).

Нина (също се смее): Ами… Честна ли да бъда? Не.

Защо, какво им липсва?

Нина: Аз мисля, че всеки човек, който се докосва до някаква традиция на обличане по европейските столици… Много се различаваме по това как сме облечени ние и те. Можеш да ни разпознаеш. В този смисъл на мен не ми харесва, но може би не съм права, така че нека така да кажа – това е лично мнение. Но не само мъжете. Аз не харесвам и жените как са облечени. При жените е по-драстична разликата с това как се обличат спрямо европейски столици.

Калин: България е една от много малкото страни, предимно балкански, в които можеш да видиш човек по анцуг и джапанки да слиза от Mercedes S-класа, който е символ на… класа.

Нина: И при жените, разбира се, да видиш в 10 часа сутринта момиче с три тона фон дьо тен и черен грим и прическа като за абитуриентски бал, облекло и висок ток… Което е странно към часа и мястото… Така че може би това са двата модела мъж-жена.

Калин: И най-често срещано е те да седят един до друг.

Нина (смее се): Обикновено да.

Калин: И жалкото е, че имаме и популярни български лица, които са по телевизията и които се обличат по този начин и демонстрират с това тази култура, този стил.

И накрая, какво ви вдъхновява?

Нина: Ти от негативното ни хвърли във вдъхновението (смее се). Ами… Мен напоследък ме вдъхновяват изцяло децата и въобще майчинството, това е най-красивото нещо, което ми се е случвало.

Калин: Нина е права, че децата са нещо, което ни вдъхновява и насочва мислите ни в някакви бъдещи посоки, но аз ще кажа, че мен ме вдъхновява – и съм сигурен, че и за Нина е така – природата и възможността да пътуваш, независимо дали ще е в България – тук има много красиви места – или в чужбина. Тези неща вдъхновяват.

https://www.youtube.com/watch?v=AIMp8qhTTbI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here