Един разговор с Асен Блатечки

0
3598

Бардак

Реклама

Какво е отношението ти към българската политика?

Отрицателно. Въобще не ме занимават, просто са ми супер несимпатични хора.

Би ли влязъл в политиката?

Не.

За нищо на света?

Ами, смятам, че политиката е нещо, което трябва да се изучава. Доколкото съм запознат, по света хората, които се занимават с политика, са потомствени политици. В смисъл те от мига, в който се родят в семейство на политици, те се обучават да бъдат политици. Ние в България, няма какво да ти обяснявам, всички разбираме от всичко и всички сме най-най-най във всичко и затова сме на това дередже. И много малко хора си вършат работата, в която наистина са добри и за която са се подготвяли.

Не мога да не попитам за тютюнопушенето на обществени места какво мислиш.

Аз съм абсолютно “за” забраната на тютюнопушенето в заведения за хранене например. Защото, ти знаеш, аз пуша много, но ми е много по-приятно, когато в ресторанта не се пуши. И мен например няма да ме видиш, като отида някъде да вечерям, да изляза навън да си запаля цигарата. Това е абсурд някакъв. В същото време мисля, че е адски тъпо в нощните заведения да не се пуши. Смятам, че когато нещо се забранява, то става по-интересно на хората. А цигарите не са нещо хубаво. Така че, ако се смята за незаконно и забранено, да забранят цигарите, да ги обявят за наркотик, за нещо, което е незаконно. И да започнат да преследват тези, които произвеждат цигари. Защото това е лицемерно.

Има ли нещо, което не би направил на сцената?

Да, сигурно нещо грозно, супер грозно и вулгарно не бих направил, ако не го изисква драматургията. Аз се сещам за едни неща, ама няма да ти ги казвам (смее се), но да, със сигурност има някои неща, които не бих направил на сцената.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here