Агенция за запознанства за грозни хора

0
146

Агенция за запознанства за грозни хора

Реклама

Тя е съвсем истинска – във Великобритания съществува сайт за запознанства за грозни хора или, както пише на самия сайт, за „хора с естетични проблеми”. Той се казва The Ugly Bug Ball.

Новината за тази агенция предизвика у мен леко объркване по няколко причини. Виждам добрата страна на идеята – вече има двойка, събрана чрез този сайт, която планира сватба, и мъжът от двойката не е имал приятелка от 12 години. И все пак няколко неща не са ми ясни.

Първо, откъде идва заключението, че един човек „с естетични проблеми” ще иска да си вземе за партньор в живота друг човек „с естетични проблеми”? Как двете са свързани не ми е ясно. Дори и по-грозничките хора си падат по хубави хора, поне това е логичното мнение.

Второ, защо трябва да прецакваме генетичния фонд по този начин? Ако по-грозничките хора се събират с по-грознички хора, то тогава децата им ще са… ами, грознички. Защо да причиняваме нещо такова на бъдещите поколения?

И, трето, за някои от хората, които имат проблем с външността си, често има и по-добри решения от това да си търсят не особено красив партньор. Не малка част от тях биха постигнали чудеса с малко диета, тренировки, по-добър фризьор и, за жените, малко грим. Може да звучи крайно, но наистина мисля, че част от така наречените грознички хора просто не се грижат за себе си.

И в тази връзка искам да предложа още няколко агенции за запознанства:

Агенция за запознанства за хора с пъпка на задника
Агенция за запознанства за хора с лош дъх
Агенция за запознанства за хора, които ги мързи да се обезкосмяват
Агенция за запознанства за хора, които се капят, докато ядат доматен сос

Бъдещето на срещите изглежда безоблачно, когато всичко си има подходящ етикет.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here