10 знака, че си български депутат

0
15722

Обувки 

Реклама

1. Винаги, още от малък, си знаел, че просто не си създаден за 8-часов работен ден, 5 дни седмично.

2. Работно време от 9 до 5 за теб е китайско мъчение. Ти си нежно същество.

3. Като всяко нежно същество, имаш нужда от помощници, които да вършат по-грубите задачи. Като например да ти връзват връзките на обувките.

4. Не си много сигурен защо ти сам не можеш да си ги завържеш.

5. Имаш съмнения, че има общо с увеличения размер на панталоните ти и новите дупки на колана ти. Но може и да грешиш – отдавна не си виждал колана си.

6. Толкова си възвишен, че светът не те разбира. Затова се затваряш в себе си и когато някой се опита да наруши неразбраното ти уединение, му показваш среден пръст. Със сълзи на очи и мъка в сърцето.

7. Кожата ти е много чувствителна и не можеш да се движиш под слънцето. Затова винаги си зад тъмните стъкла на служебния автомобил. Не обичаш лукса и това ти тежи, но няма как. Возиш се в затъмнената кола със сълзи на очи и мъка в сърцето.

8. Мъката е толкова голяма, че понякога нямаш сили да отидеш на работа даже и зад тъмните стъкла.

9. В тези тежки дни се замисляш дали не е добре да се движиш повече. Имаш спомен, че някога си чувал за хора, които тичат в парка. След кратко обмисляне решаваш, че ти не си създаден за това.

10. Все пак обаче имаш нужда от някакъв спорт. Затова решаваш да се запишеш в още една комисия. Някоя, свързана със спорта.

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here