Мъжкото онлайн списание
Страсти » В леглото » Трима души, четири правила
Трима души, четири правила
Сряда, 28 Март 2012 12:06 Написано от Павел Стоименов   

Тройка

Всеки в някакъв момент се е замислял за тройка. От правилото „колкото повече, толкова повече” следва, че трима души в леглото ще е по-забавно от двама души в леглото. Как обаче тази фантазия може да се превърне в реалност? И, още по-важно, как да повдигнеш въпроса пред приятелката си?

1. Разузнай

Вероятно си наясно, че голяма част от жените няма да останат очаровани, ако приятелят им предложи да поканят още една жена в леглото. Въпреки това обаче хората са различни и не можеш да си сигурен, докато не повдигнеш въпроса. Има жени (не, не можем да дадем имена и адреси), които дори биха се изкефили на идеята. Така че попитай. Само че...

2. Първо повдигни въпроса под формата на фантазия

Ако можете да си говорите спокойно и открито за секс (а би трябвало да можете, щом имате връзка), не би трябвало да има проблем да повдигнеш въпроса за тройката в полето на фантазиите. Това ще ти покаже как гледа приятелката ти на идеята. Ако тя не те отреже и не се ужаси, започнете да го обсъждате като фантазия. Например, ако решите да правите тройка, коя известна личност бихте поканили в леглото? След това можете да минете на случайни хора, с които се разминавате на улицата. Обсъждайте фантазията, докато ви е кеф, и така ще можеш да прецениш дали приятелката ти е готова да я превърне в реалност. Ако не е, остави нещата така и преминете на други начини за разнообразяване на сексуалния ви живот (роли, секс играчки, еротични и секс игри...) Ако пък сметнеш, че тя би се съгласила да премине на следващата стъпка...

3. Обсъдете подробностите

Ако се окаже, че и двамата сте готови да поканите трети човек в леглото си, е време да обсъдите кой как си представя нещата. Ти най-вероятно си представяш тройката така: ти, тя и друга жена. В някои случаи приятелката ти ще е съгласна, в други обаче ще предпочита да си поканите друг мъж. Така че това е нещо, за което ще трябва да постигнете някакво съгласие.

4. Поставете правила

За да не застраши тройката връзката ви, е много важно да поставите правила, които да спазвате. Обсъдете докъде сте готови да стигнете с третия човек, преди да започнете, за да нямате проблеми след това. Ако ще си каните друга жена, къде ще е границата, която ти няма да можеш да преминаваш с нея? Имай предвид, че жените имат не по-малко собственическо чувство от мъжете и че приятелката ти може да се почувства застрашена от другата жена. Ако не сте напълно наясно какви са правилата, не само че тройката ще е провал, но и връзката ви ще пострада сериозно.

И не забравяй нещо много основно, независимо дали става дума за тройка или за нещо друго в леглото: Никога не притискай приятелката си да прави нещо, което тя не иска или за което не е готова.

 

Подобни статии

6 знака, че тя мисли за изневяра

Изневерите са предшествани от знаци... [още]
Звездни тренировки

За красивите и известни жени и за тренировките, чрез които постигат перфектни... [още]
Летни мацки - 6

Важно е през лятото да си имаме чадърче и очила, за да се пазим от слънцето... [още]

Последно добавени:

Честит август!

Няколко снимки на Сара Сампайо... [още]
Лято с Елизабет

Ако ти трябва вдъхновение, за да започнеш да мислиш за лятото... [още]
Сара, Ибиса и лятото

Португалската манекенка Сара Сампайо... [още]
Сексът и средновековието: кога и как?

Църквата казва: по малко и в мисионерската... [още]

Най-новите

Даво Гарсия за зумба, емоциите и трениро

News image

Една латиноамериканска ср...

А ти опита ли Gillette Fusion Proglide с

News image

Ново от Gillette...

THE SHIVAS + COMASUMMER в Бургас

News image

На 20 август на закр...

Честит август!

News image

Няколко снимки на Сара Са...

Калъфче за клечки за зъби

News image

Това е едно от нещата, за...

Летен стил: шапка за плажа

News image

Плажен стил...

Лято с Елизабет

News image

Ако ти трябва вдъхновение...

Изкуството на тройката: разказ от първо

News image

Карли разказва от личен о...

Британска инвазия на SPIRIT of Burgas 20

News image

KWABS, STEREO MCs и MILOW...

35 начина да изгорим мазнините на корема

News image

Гореща лятна тема...
За нас:

  • Vratovrazka.bg - онлайн списание само за мъже!
  • Защото ние сме мъже. Нека се забавляваме заедно!

Авторско право:

©2006-2009 „Уеблинк Медиа“ ООД Всички права запазени. Всички текстове и изображения, публикувани в vratovrazka.bg са собственост на „Уеблинк Медиа“ ООД и техните партньори и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Използването и публикуването цялото съдържание на сайта или на част от него без разрешение/откупено авторско право от „Уеблинк Медиа“ ООД е забранено. Условия за ползване.

За реклама

reklama@vratovrazka.com

тел: +359895795740

Допълнителна информация