Мъжкото онлайн списание
Страсти » Връзки » Отделни легла?
Отделни легла?
Четвъртък, 02 Септември 2010 12:14 Написано от Тодор Дойчинов   

Две легла

Идеята за отделни легла би накарала предишните поколения да погледнат критично. И да обявят, че двама души, които имат връзка и живеят заедно, но спят в отделни легла, имат проблем.

Само че ако слушаш същите тези минали поколения, трябва и да се ожениш за приятелката си. Всъщност трябваше да й предложиш още когато я целуна за първи път. Така е почтено, нали?

Времената се менят и представите за почтеност, морал и това, „което е редно” – също. Бракът отдавна не е условие двама души да живеят заедно, а малко по малко и общото легло сякаш става по-малко задължително. Днес идеята за двойка, която си има две отделни легла вместо огромна спалня, не е толкова нова и странна.

Ето 3 причини, поради които някои двойки биха избрали две легла пред едно. Разбира се, крайното решение зависи само от вас и от това как и двамата се чувствате най-добре.

1: Не трябва да се съобразявате един с друг

Всеки човек има различни навици, що се отнася до съня. Някои обичат да им е по-хладно, други – да им е по-топло. Някои предпочитат мек матрак, други – твърд. С една дума, в момента, в който двама души започнат да спят в едно легло, е възможно някои от тези неща да предизвикат спорове.

Освен това повечето хора обичат да дърпат завивките към себе си, което не рядко оставя другия човек в леглото отвит. Да не говорим за въртене, безсъние, хъркане и всякакви други движения и шумове.

Тези и други подобни проблеми могат да се разрешат с отделни легла – така и двамата ще можете да се съобразявате само и единствено със себе си.

2: Ако имате различни навици, отделните легла са удобство

Ако ти обичаш да спиш до късно, а тя става в 6 часа сутринта, най-вероятно ставането й те буди. Ако ти играеш на компютъра до късно, а тя си ляга рано, твоето вмъкване в леглото около 3 сутринта буди нея. В резултат от което и двамата си пречите и не си набавяте спокойния и здравословен сън, от който всеки има нужда.

В този случай отделните легла могат да ви дадат свободата да следвате собствените си навици, без да пречите на другия и без другият да пречи на вас.

3: Повече секс

Въпреки че вероятно има щастливи изключения, факт е, че повечето двойки, след като заживеят заедно, усещат разлика в сексуалния си живот. Малко по малко сексът става все по-голяма рядкост – след като прекарвате цялата нощ един до друг, интересът и интригата някакси се губят. Особено ако вече не се стеснявате да спите с огромните си и удобни пижами тип „Какво толкова, нали ми е удобна! Да, знам, че не е секси, но по-важното е да се чувствам добре.”

Затова отделните легла предполагат повече екшън. Когато ти се мушнеш в нейното легло, все едно се връщаш назад във времето, когато не живеехте заедно и когато трябваше да се промъкваш тихо в стаята й, за да не събудиш хазяйката/съквартирантката/родителите й в съседната стая. С две думи – по-интересно и по-забавно.

Въпрос на избор

Как точно ще живеете и как ще спите е въпрос, който е между теб и приятелката ти. Не слушай нито нас, нито когото и да било друг – околните могат само да дават насоки за размисъл, но крайното решение трябва да е само ваше.

снимка: sxc.hu

 

Подобни статии

Честит Рожден Ден!

Какво е рожден ден на мъжко списание без мацки... [още]
Календарът на Vogue Paris

В края на всяка година започват да излизат календарите за следващата... [още]
Връзка само за секс: 10 правила

Как да си имаш другарче за секс... [още]
Любовната игра: накарай я да иска още

Любовната игра е онова нещо, което за жените никога не е достатъчно… е, има и... [още]

Последно добавени:

Честит август!

Няколко снимки на Сара Сампайо... [още]
Лято с Елизабет

Ако ти трябва вдъхновение, за да започнеш да мислиш за лятото... [още]
Сара, Ибиса и лятото

Португалската манекенка Сара Сампайо... [още]
Сексът и средновековието: кога и как?

Църквата казва: по малко и в мисионерската... [още]

Най-новите

Даво Гарсия за зумба, емоциите и трениро

News image

Една латиноамериканска ср...

А ти опита ли Gillette Fusion Proglide с

News image

Ново от Gillette...

THE SHIVAS + COMASUMMER в Бургас

News image

На 20 август на закр...

Честит август!

News image

Няколко снимки на Сара Са...

Калъфче за клечки за зъби

News image

Това е едно от нещата, за...

Летен стил: шапка за плажа

News image

Плажен стил...

Лято с Елизабет

News image

Ако ти трябва вдъхновение...

Изкуството на тройката: разказ от първо

News image

Карли разказва от личен о...

Британска инвазия на SPIRIT of Burgas 20

News image

KWABS, STEREO MCs и MILOW...

35 начина да изгорим мазнините на корема

News image

Гореща лятна тема...
За нас:

  • Vratovrazka.bg - онлайн списание само за мъже!
  • Защото ние сме мъже. Нека се забавляваме заедно!

Авторско право:

©2006-2009 „Уеблинк Медиа“ ООД Всички права запазени. Всички текстове и изображения, публикувани в vratovrazka.bg са собственост на „Уеблинк Медиа“ ООД и техните партньори и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Използването и публикуването цялото съдържание на сайта или на част от него без разрешение/откупено авторско право от „Уеблинк Медиа“ ООД е забранено. Условия за ползване.

За реклама

reklama@vratovrazka.com

тел: +359895795740

Допълнителна информация