Мъжкото онлайн списание
Страсти » Срещи и свалки » Как се забавляват необвързаните по света - Страница 2
Как се забавляват необвързаните по света - Страница 2
Петък, 23 Август 2013 12:54 Написано от Vratovrazka.bg   

Коктейл

Парти „Ела с приятел“ (Bring A Friend Party) : Това е една от онези простички, но работещи идеи, които изумяват с гениалността си! Ако искаш да участваш в това парти, има едно условие -  трябва да доведеш необвързан свой приятел от срещуположния пол, с който не желаеш интимни взаимоотношения. По този начин всички са необвързани, броят на дамите и господата на партито винаги е еднакъв, а и забавлението винаги е по-голямо, ако отидеш някъде с другарче.

Парти „Ключ и катинар“: Този формат дава отговор на въпроса „Как да заговоря симпатичната дама на бара?“/ „Как да се запозная с чаровника отсреща?“.  На входа всяка дама, която участва в събитието, получава катинар, а всеки господин – ключ.  Целта е да заговаряш представители на срещуположния пол и да изпробвате дали ключът пасва на съответния катинар. Ако има „съвпадение“, предавате ключа и катинара на специално обозначено място и получавате малка награда и нов ключ/ катинар. Така по време на цялата вечер имате извинение да се запознавате с още и още хора. И накрая най-важното е не дали има съвпадение между ключа и ключалката, а дали има сходство в характерите!

Светофар парти: Този формат не е насочен изцяло към необвързаните, но по елегантен начин елиминира нуждата да се оглеждаш за халки по ръцете на хората и да се чудиш кой си има гадже и кой не. Всеки гост получава предпочитан цвят гривна: зелена гривна взимат тези, които са необвързани; червеният цвят накратко значи – „зает съм“; жълтият, многозначителен цвят определя семейното положение на участника като: „сложно е“, с други думи – ще бъде по-трудно, но не е невъзможно да флиртуваш с този човек.

Вечеря за необвързани: Въпреки че не звучи толкова вълнуващо, вечерите за необвързани са един от най-разпространените начини за забавление. Модификациите на този вид събития са много – в зависимост от броя присъстващи (между 6 и над 100), типа кухня, мястото на събитието (понякога доста нестандартни места) и т.н. Но идеята винаги е еднаква – да се опознаем  докато похапваме.

У нас: Sexy & Single Party се провежда регулярно в България вече повече от година (www.SpeedDating3.com/party). То съчетава някои от най-добрите световни практики с нововъведения, които са уникални за страната ни.

Следващото издание на събитието ще се проведе на 29 август в гр. София.  Над 200 необвързани отново ще се забавляват заедно – този път край басейна, както приляга на всяко горещо лятно събитие. 

Подобни статии

Френска целувка за Свети Валентин

Или как да й подариш Валентинка, която е и за нея, и за теб... [още]
Лара и цензурата

На тази снимка на Лара Стоун липсва нещо... [още]
След секс

Говорене след секс. И то за секс... [още]
Изкуство и балерини

Или дефиниция на балета в снимки... [още]

Последно добавени:

Честит август!

Няколко снимки на Сара Сампайо... [още]
Лято с Елизабет

Ако ти трябва вдъхновение, за да започнеш да мислиш за лятото... [още]
Сара, Ибиса и лятото

Португалската манекенка Сара Сампайо... [още]
Сексът и средновековието: кога и как?

Църквата казва: по малко и в мисионерската... [още]

Най-новите

Даво Гарсия за зумба, емоциите и трениро

News image

Една латиноамериканска ср...

А ти опита ли Gillette Fusion Proglide с

News image

Ново от Gillette...

THE SHIVAS + COMASUMMER в Бургас

News image

На 20 август на закр...

Честит август!

News image

Няколко снимки на Сара Са...

Калъфче за клечки за зъби

News image

Това е едно от нещата, за...

Летен стил: шапка за плажа

News image

Плажен стил...

Лято с Елизабет

News image

Ако ти трябва вдъхновение...

Изкуството на тройката: разказ от първо

News image

Карли разказва от личен о...

Британска инвазия на SPIRIT of Burgas 20

News image

KWABS, STEREO MCs и MILOW...

35 начина да изгорим мазнините на корема

News image

Гореща лятна тема...
За нас:

  • Vratovrazka.bg - онлайн списание само за мъже!
  • Защото ние сме мъже. Нека се забавляваме заедно!

Авторско право:

©2006-2009 „Уеблинк Медиа“ ООД Всички права запазени. Всички текстове и изображения, публикувани в vratovrazka.bg са собственост на „Уеблинк Медиа“ ООД и техните партньори и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Използването и публикуването цялото съдържание на сайта или на част от него без разрешение/откупено авторско право от „Уеблинк Медиа“ ООД е забранено. Условия за ползване.

За реклама

reklama@vratovrazka.com

тел: +359895795740

Допълнителна информация