Мъжкото онлайн списание
Страсти » В леглото » Да си направим тройка! - Страница 3
Да си направим тройка! - Страница 3
Четвъртък, 20 Септември 2007 13:57 Написано от Кирил Стойков   


Следващ проблем – правилата

Тройка?Някои жени се съгласяват на тройка с друго момиче само при условие, че можем да пипаме „гостенката”, но не и да правим секс с нея. Което пак не е лош вариант за нас, като се има предвид, че самото присъствие на втора жена в стаята вече е яко. Пък и гледката на двете жени, които се галят и опипването на „другата”, докато правим секс с приятелката си – всичко това вече е повече, отколкото може да се иска от една сериозна връзка.

Така или иначе, много е важно и за тримата, но най-вече за теб и за приятелката ти, правилата да се спазват. Ако сте решили да подложите връзката си на това преживяване, спазването на определените граници ще намали опасността някой да се почувства наранен на сутринта.

Ако и двамата искате да експериментирате, но все още не се чувствате готови (или поне 50% от вас), можете да започнете полека. Ако си намерите момиче, което също да има желание за тройка, започнете, като излезете да пийнете нещо, после пробвайте малко леки варианти – целувки, докосване, даже не е необходимо да се събличате. След няколко такива срещи, ако и тримата все още искате да стигнете до същината, давайте. Въпросът е всички да са готови и наистина да имат желание да го направят.

Трябва обаче да имаш предвид, че дори и тримата да са навити, пак има вероятност всичко това да повлияе зле на връзката. Причината е, че нещата стоят по един начин във въображението и фантазиите и по друг в реалността. Винаги има вероятност някой да се почувства забравен и пренебрегнат, винаги има вероятност на сутринта да е конфузно и смутено. Затова е много, много важно тройката да се обмисли наистина добре и никой да не го прави по принуда. Ако има каквато и да било вероятност едно такова нещо да повлияе зле на една сериозна връзка, на която и двамата държите, по-добре се откажете. Има толкова други начини да разнообразите сексуалния си живот…

Едно основно правило: всяко нещо в секса е допустимо, стига и двамата партньори да го искат и да са готови за него. (В случая – и тримата.)

Едно е сигурно – след тройка връзката вече няма да е същата. Или между двамата ще възникнат сериозни проблеми, ревност и несигурност, които могат да доведат и до раздяла, или експериментът ще увеличи удовлетворението от разнообразния сексуален живот и дори ще сближи двойката. Не се знае.

Когато веднъж вече си се озовал с две жени между чаршафите, трябва да имаш предвид няколко неща – сексуалният етикет е двойно по-важен в този случай. Трябва да се представиш на висота и да не оставиш нито една от двете разочарована. Също така… Но това е тема на друг материал.

 

Подобни статии

Мис Калифорния си запази короната

Крайното решение беше на Доналд Тръмп... [още]
На плажа с Кармен

Тя е естонски модел... [още]
Представяме ви Мишел Монаган

Модел и актриса от "Невъзможна мисия 3"... [още]
Орален секс в 11 стъпки

Разнообразният и вълнуващ сексуален живот не може без орален секс... [още]

Последно добавени:

Честит август!

Няколко снимки на Сара Сампайо... [още]
Лято с Елизабет

Ако ти трябва вдъхновение, за да започнеш да мислиш за лятото... [още]
Сара, Ибиса и лятото

Португалската манекенка Сара Сампайо... [още]
Сексът и средновековието: кога и как?

Църквата казва: по малко и в мисионерската... [още]

Най-новите

Даво Гарсия за зумба, емоциите и трениро

News image

Една латиноамериканска ср...

А ти опита ли Gillette Fusion Proglide с

News image

Ново от Gillette...

THE SHIVAS + COMASUMMER в Бургас

News image

На 20 август на закр...

Честит август!

News image

Няколко снимки на Сара Са...

Калъфче за клечки за зъби

News image

Това е едно от нещата, за...

Летен стил: шапка за плажа

News image

Плажен стил...

Лято с Елизабет

News image

Ако ти трябва вдъхновение...

Изкуството на тройката: разказ от първо

News image

Карли разказва от личен о...

Британска инвазия на SPIRIT of Burgas 20

News image

KWABS, STEREO MCs и MILOW...

35 начина да изгорим мазнините на корема

News image

Гореща лятна тема...
За нас:

  • Vratovrazka.bg - онлайн списание само за мъже!
  • Защото ние сме мъже. Нека се забавляваме заедно!

Авторско право:

©2006-2009 „Уеблинк Медиа“ ООД Всички права запазени. Всички текстове и изображения, публикувани в vratovrazka.bg са собственост на „Уеблинк Медиа“ ООД и техните партньори и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Използването и публикуването цялото съдържание на сайта или на част от него без разрешение/откупено авторско право от „Уеблинк Медиа“ ООД е забранено. Условия за ползване.

За реклама

reklama@vratovrazka.com

тел: +359895795740

Допълнителна информация