Мъжкото онлайн списание
Страсти » Връзки » Ако приятелката ти се облича предизвикателно
Ако приятелката ти се облича предизвикателно
Четвъртък, 28 Април 2011 12:20 Написано от Кирил Стойков   

Къса пола

Ако имаш проблем с това, че през лятото приятелката ти си показва коленете, проблемът е в теб. Ако за рождения й ден смяташ да й подариш чул, проблемът също е в теб. Ако обаче става дума за момиче, което не може да излезе, без да е показало възможно най-много кожа, дори и когато е студено, можеш да си отдъхнеш – проблемът е в нея.

В днешно време много трудно можем да поставим разграничителна линия между „прилично” и „неприлично” облекло. Въпреки това обаче има някои неща, които са общовалидни. Ако приятелката ти постоянно излиза с поли, с които не може да се наведе, без да покаже твърде много, както и ако не можеш да се сетиш за една нейна блуза, която няма дълбоко деколте, най-вероятно става дума за твърде предизвикателно облекло.

Друго, което се брои за „твърде предизвикателно”, е ако тя няма проблем да се облича прекалено секси за работа, както и за излизания с приятелки по барове и нощни клубове. Без теб. И не, не трябва да подминаваш факта, че тя излиза по рокля от типа „почти я няма”, казвайки ти, че отива да пийне с момичетата.

Какво да правиш, ако случаят е такъв?

Не можеш просто да й кажеш „Поприкрий се малко” – това няма да има никакъв ефект. Най-вероятно ще чуеш отговор, в който ще ти се обясни, че това не е твоя работа и че целта на тази ултракъса пола не е да привлича мъжко внимание. Просто на нея й харесва да се облича така.

Затова седни и спокойно й обясни, че това нейно поведение те притеснява. Накарай я да разбере, че не ти е приятно като излизате заедно всеки втори мъж на улицата да зяпа след нея и след деколтето й. Обясни й, че това не е ревност или несигурност и че твоята реакция е провокирана от нейното поведение. Също така, кажи й, че, независимо какво казва тя, ти можеш много добре да й кажеш какво си мислят мъжете, които я гледат разголена. Обясни й, че това не ти е приятно. Ако искаш, дай и пример с обратното – на нея няма ли да й бъде неприятно, ако оглеждаш краката на келнерката в ресторанта и надничаш в деколтето на всяка сладурана на улицата?

Ако разговорът не помогне

Много е възможно тя да е твърде несигурна в себе си и заради това да има нужда от постоянно внимание. Твоето просто не й е достатъчно. Тя иска да знае, че всички останали мъже също я намират за секси. Затова гардеробът й се състои от къси поли, прозрачни блузи и панталонки, които ти би объркал с бельо.

В този случай шансовете ти да я убедиш да пробва някакво по-нормално облекло са доста малки. Когато някакво поведение е резултат от вътрешна несигурност и съмнения в себе си, то трудно може да бъде променено отвън. Остава ти или да се примириш с това, в който случай ще трябва да свикваш да ходиш с момиче, което всички са виждали почти голо, или да прекратиш нещата и да си намериш друго момиче, което ще се съблича само за теб.

 

Подобни статии

Зимни мацки - 5

Това трябва да е Ледената кралица. Иначе просто не можем да си обясним как стои... [още]
Зимни мацки - 1

Зима е! Дърво и камък от студ се пукат, а разни мадами се събличат в студа... Как да... [още]
Виртуалната изневяра

"Истинска" изневяра ли е един онлайн флирт? [още]
Трима души, четири правила

Или как да направиш тройката възможна... [още]

Последно добавени:

Честит август!

Няколко снимки на Сара Сампайо... [още]
Лято с Елизабет

Ако ти трябва вдъхновение, за да започнеш да мислиш за лятото... [още]
Сара, Ибиса и лятото

Португалската манекенка Сара Сампайо... [още]
Сексът и средновековието: кога и как?

Църквата казва: по малко и в мисионерската... [още]

Най-новите

Даво Гарсия за зумба, емоциите и трениро

News image

Една латиноамериканска ср...

А ти опита ли Gillette Fusion Proglide с

News image

Ново от Gillette...

THE SHIVAS + COMASUMMER в Бургас

News image

На 20 август на закр...

Честит август!

News image

Няколко снимки на Сара Са...

Калъфче за клечки за зъби

News image

Това е едно от нещата, за...

Летен стил: шапка за плажа

News image

Плажен стил...

Лято с Елизабет

News image

Ако ти трябва вдъхновение...

Изкуството на тройката: разказ от първо

News image

Карли разказва от личен о...

Британска инвазия на SPIRIT of Burgas 20

News image

KWABS, STEREO MCs и MILOW...

35 начина да изгорим мазнините на корема

News image

Гореща лятна тема...
За нас:

  • Vratovrazka.bg - онлайн списание само за мъже!
  • Защото ние сме мъже. Нека се забавляваме заедно!

Авторско право:

©2006-2009 „Уеблинк Медиа“ ООД Всички права запазени. Всички текстове и изображения, публикувани в vratovrazka.bg са собственост на „Уеблинк Медиа“ ООД и техните партньори и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Използването и публикуването цялото съдържание на сайта или на част от него без разрешение/откупено авторско право от „Уеблинк Медиа“ ООД е забранено. Условия за ползване.

За реклама

reklama@vratovrazka.com

тел: +359895795740

Допълнителна информация