Мъжкото онлайн списание
Здраво тяло » Козметика » А ти опита ли Gillette Fusion Proglide с Flexball технология?
А ти опита ли Gillette Fusion Proglide с Flexball технология?
Четвъртък, 27 Август 2015 13:15 Написано от Vratovrazka.bg   

Gillette

Ние във Vratovrazka.bg винаги сме смятали, че нещата трябва да се правят с кеф. И че разните задължения като бръсненето сутрин не са просто поредната досада, която ни взима от ценното сутрешно време, а част от ритуала ни по събуждането.

А всеки ритуал се нуждае от съответните инструменти и магии. Както добре знаят от Gillette, поради което са създали новата Gillette® Fusion Proglide с Flexball™ технология. Ето няколко неща за нея, които е добре да знаеш.

Тя е специално предназначена да следва контурите на мъжкото лице, като осигурява максимален контакт с неговите извивки. Резултатът е напълно ново изживяване по време на бръснене, което е по-нежно и внимателно към мъжкото лице.

Характеристики:

- FlexBall™ технология на дръжката
- 4-измерна подвижност за по-добър контакт с всеки контур на лицето
- По-ергономичен захват за по-добър контрол
- Ниско режещи остриета с променен дизайн
- По-тънки и по-фини ръбове
- Усъвършенствано покритие за по-малко съпротивление и лесно рязане на косъмчетата, с по-малко отскубване и дърпане
- Стабилизатор на острието
- Поддържа оптимално разстояние между ножчетата
- Оптимизирана защитна лента
- Премахва излишния гел за бръснене за да осигури оптимален контакт на острието
- Опъва кожата за по-близко и удобно бръснене
- Подобрена Lubrastrip (овлажняваща лента)
- Обогатена с минерално масло и овлажняващи полимери, които позволяват плавно движение по кожата, дори при повтарящи се движения
- Подобрен тример за по-голяма прецизност
- Подобрено острие, а гребенчето при защитната лента спомага за по-добро насочване на дългите косъмчета
- Подобрени участъци за по-лесно изплакване

Допълнителните продукти включват:

- Резервни ножчета: Покупката на самобръсначка FlexBall™ включва комплекти от 2 и 4 резервни ножчета
- Гел за бръснене Fusion ProGlide Sensitive помага като подготвя кожата за по-гладко бръснене

Самобръсначките Gillette® Fusion ProGlide с FlexBall™ технология вече е налична в по-големите търговски вериги.

Изкуство с ножчета: първото в света произведение на изкуството, създадено с революционната за Gillette FlexBall™ технология

Изкуство с ножчета

Румънският художник Доминик Виртосу и скулптора Раду Панаит, с подкрепата на Gillette, създадоха първото в света произведение на изкуството, направено с технологията на Gillette FlexBall™. За направата му те използват средство, част от всекидневието на мъжа – новата Gillette Fusion ProGlide самобръсначка с FlexBall™ технология.

В забързаните кадри на видеото Доминик Виртосу се впуска в търсене на връзка между нестандартните елементи от рисуването и отговор на въпроса “Какво може да постигне една самобръсначка?” Резултатът е първото в света произведение на изкуството, създадено като комбинация на неконвенционален модел, оригинален дизайн и средство за всекидневно поддържане на мъжкия стил.

Доминик демонстрира неповторимите си креативност и талант, като използва уникалните за FlexBall™ движения на бръснещата се глава, позволяващи движения на четката в четири посоки. По този начин художникът изрисува скулптурата на мъжки бюст с размери 1.60 x 1.10 метра. 

Румънецът споделя: “Ъглите и извивките се свързват и допълват, а повърхността следва тези щрихи, за да осъществи моята цел. Всеки знак, който създавам, принадлежи към една технологична или органична вселена. Във всеки случай, елементите на дизайна образуват едно стабилно платно от линии и геометрични форми, една цялостна вселена от различно измерение.”

Вдъхновена от мимиките и физиономиите, които мъжете се налага да правят, докато се бръснат, за да осигурят по-добър контакт между самобръсначката и лицето, Fusion ProGlide с FlexBall™ технология е проектирана да се движи спрямо извивките на лицето на мъжа, а не обратното, в резултат на което се получава максимален контакт с неговия контур. 

Откакто мъжете се бръснат, винаги се е налагало да правят мимики и физиономии, за да следват острието. Но самобръсначката с Fusion ProGlide с FlexBall™ технология променя начина на бръснене. Уникалната нова технология позволява острието да се върти, за да осигури допълнителен обхват на движението, за по-добро прилепване към контурите на лицето и усещане по време на бръснене – два пъти по-предпочитано в сравнение със стандартния модел Fusion ProGlide.

Ново измерение в маневреността, FlexBall™ технологията се основава на иновация, която Gillette създава още през 1977 г. с първата по рода си движеща се глава на самобръсначка. Макар и само двуизмерна, тя се превръща в стандарт за всички Gillette самобръсначки – както и за самата категорията. FlexBall технологията сега добавя решаващо трето измерение, което да отговаря на мъжкото лице, което несъмнено е 3D и притежава средно 25 000 косъмчета за бръснене. Резултатът е по-голям обхват на движенията с цел по-близък контакт, отколкото предишните продукти Fusion. По този начин се достига всяко едно косъмче, независимо дали то расте по продължение на бузите или обхваща сложната топография на брадичката.

За Gillette

Над 110 години Gillette предлага прецизна технология и ненадминати характеристики на продуктите си – подобрявайки живота на над 800 милиона мъже по света. От бръснене и грижа за тялото, до грижа за кожата и защита от изпотяване, Gillette предлага голямо разнообразие от продукти – самобръсначки; гел, пяна и крем за бръснене; продукти с грижа за кожата; автършейв продукти; дезодоранти и антиперспиранти; продукти за измиване на тялото. За повече информация и актуални новини за Gillette, посетете техния сайт.

Вижте още: историята на човека зад марката - Кинг Камп Жилет

 

Подобни статии

Тъмни кръгове под очите

Напрегнатият начин на живот често се отразява на външния ни вид... [още]
Етикет във фитнеса

Има ли етикет във фитнес залата и, ако има, необходимо ли е той да се спазва от... [още]
Продуктите срещу изпотяване

Кое е по-добре срещу изпотяване – дезодорант или стик? Каква е разликата? [още]
Тренировка в Космоса

Когато си в Космоса и гравитацията ти липсва, се озоваваш пред някои проблеми... [още]

Последно добавени:

10 цитата за бръсненето

Какво казват известните мъже за бръсненето... [още]
Спортната форма на фигуристите

Споделени от тях самите... [още]

Най-новите

Даво Гарсия за зумба, емоциите и трениро

News image

Една латиноамериканска ср...

А ти опита ли Gillette Fusion Proglide с

News image

Ново от Gillette...

THE SHIVAS + COMASUMMER в Бургас

News image

На 20 август на закр...

Честит август!

News image

Няколко снимки на Сара Са...

Калъфче за клечки за зъби

News image

Това е едно от нещата, за...

Летен стил: шапка за плажа

News image

Плажен стил...

Лято с Елизабет

News image

Ако ти трябва вдъхновение...

Изкуството на тройката: разказ от първо

News image

Карли разказва от личен о...

Британска инвазия на SPIRIT of Burgas 20

News image

KWABS, STEREO MCs и MILOW...

35 начина да изгорим мазнините на корема

News image

Гореща лятна тема...
За нас:

  • Vratovrazka.bg - онлайн списание само за мъже!
  • Защото ние сме мъже. Нека се забавляваме заедно!

Авторско право:

©2006-2009 „Уеблинк Медиа“ ООД Всички права запазени. Всички текстове и изображения, публикувани в vratovrazka.bg са собственост на „Уеблинк Медиа“ ООД и техните партньори и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Използването и публикуването цялото съдържание на сайта или на част от него без разрешение/откупено авторско право от „Уеблинк Медиа“ ООД е забранено. Условия за ползване.

За реклама

reklama@vratovrazka.com

тел: +359895795740

Допълнителна информация