Мъжкото онлайн списание
Анти-скука » Интересно » Сексът в законите – 2 - Страница 2
Сексът в законите – 2 - Страница 2
Събота, 20 Октомври 2007 15:30 Написано от Тодор Дойчинов   


ДвойкаВ Уисконсин е незаконно хората да се целуват във влак. И как след това може да се иска от един мъж да бъде романтичен?!? Какво по-романтично може да има от звуците на леко мръсен потракващ влак и колко по-романтичен жест можеш да направиш за една жена от страстна целувка в претъпкан вагон? Отиде си импулсът, умря въображението. Глобиха сексуалното разнообразие и романтиката на моторите.

В Западна Вирджиния е напълно законно мъж да прави секс с животно, стига то да не е по-тежко от 18 кг. Тук леко се потресохме – явно биологичният вид не е чак толкова важен, важно е само „нещото” да не е с наднормено тегло, да е добре в ханша и да няма целулит…

В Тексас въпросите на брака са решени доста лесно. Нямаш нужда нито от гражданско, където ти обясняват за „семейството като основна клетка на обществото”, нито от религиозни служби. Достатъчно е публично да представиш някого три пъти като свой съпруг/съпруга и се считате за женени. Край на формалностите, да уморим бюрокрацията! Да се върнем към щастливите времена, когато бракът не е съществувал и всеки е награбвал първата срещната в храстите девойка. Все пак как може любовта да се ръководи от някакви чиновници? Когато дядовците ни са крадели моми, не са питали в гражданското!

В Тенеси все още смятат жените за украшение в хола. Там е незаконно жена да покани мъж на среща. Всичко е оставено в нашите вещи ръце, дамите нямат думата. После почват да ни обясняват, че всъщност жените си избирали мъжа, а не обратното. Някъде може и да е така, но не и в Тенеси!

Пак там придават голямо значение на женската непорочност. За пълнолетни се смятат момичетата, навършили 16 години; но ако между 12 и 16-годишна възраст въпросното момиче е девствено, то още тогава се счита за пълнолетно. Загубва този статут преди 16 години, ако се окаже, че вече не е девойка. Явно по тези земи имат голям проблем със сексуалния живот на момичетата между 12 и 16 години и се налага да ги прикоткват с наградата „Пълнолетна”, за да останат девствени. А после наричат мъжете развратници!

Отново сме в Южна Каролина. Там е опасно да обещаваш на неомъжена жена да се ожениш за нея. Тогава важи правилото „Казана дума, хвърлен камък”. Обещаеш ли, законът те задължава да се ожениш за нея. Добре, че това не важи за всички обещания, най-вече за тези от типа „Ако тия дойдат на власт, аз ще скоча от покрива!”

Още за секса, законите и дебрите на историята...

 

Подобни статии

Животните и сексът – част 1

Странни факти за животинската любов, опосумите и жабите... [още]
Сега е моментът

Ето, че в София падна първият сняг... [още]

Последно добавени:

В затвора заради брада

Една история от преди два века... [още]
10 факта за Черния петък

Смята се, че в черния петък официално започва коледното... [още]
Снимки от отвъдното

Във Викторианска Англия било нормално да се снимат починали... [още]
Как да прогониш змей

В миналото това би ти било доста полезно умение... [още]
Робърт де Ниро, шофьор на такси

Как се готви актьорът за роля... [още]

Най-новите

Даво Гарсия за зумба, емоциите и трениро

News image

Една латиноамериканска ср...

А ти опита ли Gillette Fusion Proglide с

News image

Ново от Gillette...

THE SHIVAS + COMASUMMER в Бургас

News image

На 20 август на закр...

Честит август!

News image

Няколко снимки на Сара Са...

Калъфче за клечки за зъби

News image

Това е едно от нещата, за...

Летен стил: шапка за плажа

News image

Плажен стил...

Лято с Елизабет

News image

Ако ти трябва вдъхновение...

Изкуството на тройката: разказ от първо

News image

Карли разказва от личен о...

Британска инвазия на SPIRIT of Burgas 20

News image

KWABS, STEREO MCs и MILOW...

35 начина да изгорим мазнините на корема

News image

Гореща лятна тема...
За нас:

  • Vratovrazka.bg - онлайн списание само за мъже!
  • Защото ние сме мъже. Нека се забавляваме заедно!

Авторско право:

©2006-2009 „Уеблинк Медиа“ ООД Всички права запазени. Всички текстове и изображения, публикувани в vratovrazka.bg са собственост на „Уеблинк Медиа“ ООД и техните партньори и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Използването и публикуването цялото съдържание на сайта или на част от него без разрешение/откупено авторско право от „Уеблинк Медиа“ ООД е забранено. Условия за ползване.

За реклама

reklama@vratovrazka.com

тел: +359895795740

Допълнителна информация