Мъжкото онлайн списание
Анти-скука » Разказ » Еротичен разказ - 4 - Страница 8
Еротичен разказ - 4 - Страница 8
Петък, 07 Септември 2007 18:09 Написано от Vratovrazka.bg   

Мъжът лежеше на леглото и наблюдаваше Ада. Тя се качи върху него, както беше съвсем гола, и се изправи така, че той можеше да види всичко – най-вече вагината й. Тя постоя така над него, галейки гърдите си, корема, бедрата. Като я гледаше как се докосва, той отново започна да се възбужда. Макар и бавно, кръвта пак изпълваше члена му при вида на изправената над него гола жена.

Тя седна разкрачена върху бедрата му и размаха пръст, все едно той беше непослушен ученик:

- Не мърдай. Само ще стоиш и ще ме гледаш. Ако не ме слушаш и не изпълняваш, ще спра, разбра ли?

Той се усмихна и леко кимна. Навдигна се на лактите си и започна да я наблюдава, докато ерекцията му все повече растеше. Ада продължи да се гали навсякъде, само че движенията й вече бяха по-настойчиви, отвреме навреме дори стискаше гърдите си, почти наранявайки нежната кожа. После отново стана по-внимателна и насочи и двете си ръце към венериния си хълм. Въпреки че сутринта бързаше да се приготви, беше намерила време да се избръсне, докато беше в банята, и сега интимното й място беше почистено, розово и голо. Тя се пипаше нежно, прокарвайки пръстите си от клитора към срамните устни и обратно.

Мъжът под нея я наблюдаваше и в погледа му се четеше толкова силно желание, че Ада за момент помисли, че той ще стане, въпреки забраната й, ще я сграбчи и ще я изчука. Но той не мърдаше. Само я гледаше и чакаше позволението й да я докосне.

Ада облиза показалеца си и бавно го прокара по корема на мъжа, надолу, стигайки почти до изправения му член, но без да го докосва. Той изстена мъчително, а тя върна пръста си на клитора си и натисна. Въздъхна тежко от удоволствие и продължи, отмятайки назад глава. Зърната на гърдите й бяха щръкнали и за момент отвлякоха вниманието на мъжа. Но той веднага върна погледа си надолу. Гледката почти го накара да се изпразни. Тя беше пъхнала върха на показалеца си във вагината си и бавно го вкарваше още по-навътре. Беше влажна и пръстът й влизаше съвсем лесно. Тя охкаше леко, докато с другата си ръка опипваше гърдите си. Както беше вкарала показалеца си във вагината си, тя натисна с палец клитора си и започна да го масажира. От това дишането й стана още по-учестено, а на мъжа му се стори, че ще се пръсне. Той застена почти толкова, колкото и тя.

Ада движеше показалеца си все по-бързо, натискайки клитора си. Мъжът усещаше колко е влажна – соковете й намокриха бедрата му, върху които тя седеше. Това още повече го подлуди. Ада го погледна и му каза:

- Сега вече можеш да мърдаш…

Едва беше довършила думите си, когато той стана, хвана я за ръцете, вдигна я от себе си и двамата станаха от леглото. С едно движение той я постави на земята на колене, така че да се облегне на ръба на леглото. Ада го остави да прави каквото поиска.

Той застана зад нея и с едно рязко движение вкара пениса си във влажната й вагина. Тя изстена силно и се натисна към него. Той продължи с бързи и дълбоки тласъци, които накараха Ада да вика толкова силно, че щеше да се учуди, ако можеше да се чуе. Но тя беше толкова възбудена, че не се интересуваше от нищо, искаше само да го усети колкото може по-дълбоко в себе си. Той искаше същото и я чукаше така яростно, че му се струваше, че всеки момент ще свърши. Така и стана – с още по-силно стенание той се изпразни в нея, докато тя викаше в екстаз и също свършваше толкова силно, че забрави за всичко наоколо.


 

Подобни статии

Най-оригиналният диван

Както се сещаш, казва се QWERTY... [още]
10 парчета за лято 2013

Какво ще слушаме през следващите седмици... [още]
Първото световно първенство по футбол

На 30 юли 1930 г. е първият финал... [още]
Коледа – част трета. Коледа в Централна и Източна Европа

Докато все още разглеждаме и избираме Снежанките, които да ти покажем, решихме да... [още]

Последно добавени:

В затвора заради брада

Една история от преди два века... [още]
10 факта за Черния петък

Смята се, че в черния петък официално започва коледното... [още]
Снимки от отвъдното

Във Викторианска Англия било нормално да се снимат починали... [още]
Как да прогониш змей

В миналото това би ти било доста полезно умение... [още]
Робърт де Ниро, шофьор на такси

Как се готви актьорът за роля... [още]

Най-новите

Даво Гарсия за зумба, емоциите и трениро

News image

Една латиноамериканска ср...

А ти опита ли Gillette Fusion Proglide с

News image

Ново от Gillette...

THE SHIVAS + COMASUMMER в Бургас

News image

На 20 август на закр...

Честит август!

News image

Няколко снимки на Сара Са...

Калъфче за клечки за зъби

News image

Това е едно от нещата, за...

Летен стил: шапка за плажа

News image

Плажен стил...

Лято с Елизабет

News image

Ако ти трябва вдъхновение...

Изкуството на тройката: разказ от първо

News image

Карли разказва от личен о...

Британска инвазия на SPIRIT of Burgas 20

News image

KWABS, STEREO MCs и MILOW...

35 начина да изгорим мазнините на корема

News image

Гореща лятна тема...
За нас:

  • Vratovrazka.bg - онлайн списание само за мъже!
  • Защото ние сме мъже. Нека се забавляваме заедно!

Авторско право:

©2006-2009 „Уеблинк Медиа“ ООД Всички права запазени. Всички текстове и изображения, публикувани в vratovrazka.bg са собственост на „Уеблинк Медиа“ ООД и техните партньори и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Използването и публикуването цялото съдържание на сайта или на част от него без разрешение/откупено авторско право от „Уеблинк Медиа“ ООД е забранено. Условия за ползване.

За реклама

reklama@vratovrazka.com

тел: +359895795740

Допълнителна информация